Popsockets telefoon

Wat zijn popsockets?

Popsockets, heb je daar weleens van gehoord? Popsockets voor je telefoon is een accessoire die je achterop je smartphone kunt bevestigen en waarmee je beter grip hebt. Je kunt dus jouw telefoon met een popsocket veel beter vastpakken waardoor die niet zo snel valt. Erg handig dus. In ons assortiment zijn de leukste en handigste popsockets voor jou verkrijgbaar.

Waarom zijn popsockets belangrijk?

Popsockets helpen jouw telefoon te beschermen. Doordat je met een popsocket jouw telefoon veel beter vast kunt pakken is het risico op schade minder groot. De kans dat jouw smarpthone op de grond valt, die wordt in ieder geval een stuk kleiner. Vooral wanneer je een grote telefoon hebt, dan is zo'n popsocket reuze handig, Schade aan je telefoon kan een dure grap zijn. Een popsocket is betaaldbaar!

Verfraaiing van jouw smartphone

Omdat het gewoon een leuke gadget is. Er zijn popsocket in allerlei kleuren, vormen en met allerlei motieven en prints. Met een popsocket kun jij dus jouw smartphone uniek maken en er trots mee over straat. Het fleurt je mobiele telefoon op. Een popsocket heeft dus meerdere voordelen. Het heeft als voordeel dat het jouw telefoon meer beschermt en je kunt er hip en stoer uitzien jouw smartphone.

Hoe moet je een popsocket gebruiken?

Een popsocket is erg makkelijk te gebruiken en ook multifunctioneel. Het enigste wat je hoeft te doen is de PopSocket aan de achterkant van je smartphone te plakken. Je kunt de accessoire open en dicht klappen wanneer je maar wilt en je kunt het ook gebruiken om je smartphone rechtop te zetten. Handig voor als je bijvoorbeeld een film wilt kijken. Gebruik nu een PopSocket voor je smartphone.

Leuke popsockets: Paris Love en White Daisy

Erg leuke popsockets zijn onder meer Paris Love en White Daisy. Ze geven sfeer aan jouw telefoon en je loopt er sowieso hip bij met jouw smarpthone. Ook deze PopSockets zorgen voor een stevig handvat waarmee je meer grip op het toestel krijgt. Mocht de accessoire nu vies zijn geworden en hierdoor niet meer goed plakt, dan kun je het makkelijlk afspoelen met water en plakt de PopSocket weer als nooit tevoren. De Swappable PopGrip maakt het mogelijk om de PopTop te verwisselen, zonder dat je de PopGrip hoeft te verwijderen.

Makkelijk voor het maken van een selfie

Ideaal is een PopSocker voor het maken van een selfie. Bovendien is een PopSocket een handige videostandaard voor uw telefoon. Het apparaat kan eenvoudig in worden geklapt zodat hij in jouw broekzak past. Verder is de PopSocket eenvoudig te (her-)plaatsen.

Met een pop socket meer grip

Voor jouw smartphone draagt het hebben van een popsocket bij aan het krijgen van minder schade aan jouw telefoon. Doordat je meer grip hebt is de kans kleiner dat jouw telefoon vaak op de grond valt. Het vallen van apparaten is een van de belangrijkste oorzaken van grote schade aan telefoons. Popsockets zijn dus niet alleen leuk, mooi in uiterlijk maar zorgen er tevens voor dat jij veel zuiniger van jouw mobiele telefoon omgaat.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 35

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 35

Pagina
per pagina