Kabels voor Telefoon, Tablet en Laptop

Naar welk soort kabel ben je op zoek?

Zoek kabels voor jouw toestel

Opladen, synchroniseren of muziek overbrengen

Met alle functies van smartphones, tablets en laptops tegenwoordig heb je al snel behoefte aan een specifieke kabel. Bijvoorbeeld een USB kabel om je smartphone aan te sluiten op de computer, een AUX kabel om je tablet aan te sluiten op je muziek installatie of een HDMI kabel om je laptop te verbinden met een beamer of TV. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de collectie. Doorgaans direct uit voorraad leverbaar zodat jij direct weer aan de slag kunt met jouw apparaat.

Extra lange kabels

Heb je behoefte aan een extra lange kabel zodat je tijdens het opladen nog steeds gebruik kunt maken van je smartphone? Dan hebben wij handige kabels van 0.5 tot 3 meter lang voor iPhone, iPads en andere toestellen. Zo kun je vanaf je bank, bed of bureau je smartphone opladen. Kies uit diverse iPhone kabels, USB-C kabels en zelf officiële Apple kabels.

Hoge kwaliteit en service

Onze kabels zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor weet je zeker dat je een hoogwaardig product koopt. We doen er alles aan om onze klanten de beste producten en service te bieden.

Bij hoesjesdirect.nl leveren we je bestelling vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen met voorradige producten geplaatst op werkdagen voor 19:30 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL of DHL. Zo heb je jouw nieuwe kabel altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Wil je toch een andere keuze maken dan kan je gebruik maken van onze gratis ruilservice. En heb je vragen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

Compleet assortiment

Naast kabels kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor opladers, thuisladers, autoladers en draadloze opladers.