Kabels voor Telefoon Tablet en Laptop

Naar welk soort kabel ben je op zoek?

Zoek jouw toestel

  Verschillende kabels voor telefoon, tablet of laptop

  Naast vele hoesjes hebben wij ook een groot scala aan kabels voor telefoons, tablets en laptops in ons assortiment. Wij verkopen dan ook verschillende leuke soorten kabels voor deze devices. Van opladen en synchroniseren tot het overbrengen van muziek en video’s. Een kabel is een onmisbare accessoire voor jouw mobiele apparaat. Welke kabel je precies nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals het doel en soort apparaat. Doorgaans zijn alle kabels direct uit onze voorraad leverbaar, zodat jij er de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

  Kabel met verschillende functies

  Kabels zijn er in vele soorten en maten en met verschillende functies. Soms is het dan ook lastig om door de bomen het bos nog te zien. Een aantal belangrijke te onderscheiden kabelsoorten zijn laadkabels, AUX-kabels, HDMI-kabels en USB-kabels. Kort gezegd dienen laadkabels er logischerwijs voor apparaten op te laden. Met AUX-kabels kun je muziek afspelen op een externe muziekinstallatie. Met HDMI-kabels kun je een beeldverbinding tot stand brengen en met USB-kabels kun je verschillende apparaten op elkaar aansluiten. Naar wat voor kabel ben jij op zoek?

  Nooit meer een lege batterij dankzij de juiste laadkabel

  Zowel telefoons, tablets als laptops dienen regelmatig te worden opgeladen. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over een goede en juiste laadkabel, zodat je niet onverwachts met een lege batterij te maken krijgt. Want dat is natuurlijk enorm vervelend. Ons assortiment beschikt dan ook over verschillende soorten laadkabels. Zo kun je in onze webshop voor elk apparaat en elke situatie een geschikte laadkabel vinden. Dus ben jij op zoek naar een laadkabel voor telefoon, tablet of laptop, ga dan alvorens eerst na welke laadkabel geschikt is.

  Opladen, synchroniseren of muziek overbrengen

  Met alle functies van smartphones, tablets en laptops tegenwoordig heb je al snel behoefte aan een specifieke kabel. Bijvoorbeeld een USB kabel, een AUX kabel of een HDMI kabel om je laptop te verbinden met een beamer of TV. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de collectie. Doorgaans direct uit voorraad leverbaar zodat jij direct weer aan de slag kunt met jouw apparaat.

  Welke kabel heb ik nodig voor internet?

  Indien je jouw apparaat wilt aansluiten op het netwerk, dien je te beschikken over een netwerkkabel. Met een netwerkkabel verbind je eenvoudig jouw apparaat met het internet. Zo kun je met een kabel handig het internet op wanneer je bijvoorbeeld niet beschikt over draadloos WiFi.

  Met welke kabel kan ik muziek afspelen?

  Wellicht een bekend fenomeen: ruzie om de AUX-kabel. Want veel mensen luisteren graag naar hun eigen muziek en lang niet iedereen heeft dezelfde muzieksmaak. Met een AUX-kabel wordt het dan ook mogelijk om muziek van jouw apparaat af te spelen op een externe muziekinstallatie. Zo kun je genieten van een veelal beter geluid dan wanneer je muziek rechtstreeks van je apparaat afspeelt.

  Extra lange of extra korte kabels

  Kabels voor telefoons, tablets en laptops zijn er in veel verschillende lengtes. Misschien vind je een extra lange kabel handig, omdat je graag op de bank zit terwijl je jouw mobiele telefoon oplaadt en tegelijkertijd je sociale media wilt checken. Of misschien vind je juist een extra korte kabel handig, omdat je jouw mobiele telefoon wilt opladen aan je laptop of een ander apparaat en geen lange kabel op bijvoorbeeld je bureau wilt hebben liggen. Onze laadkabels zijn te verkrijgen in lengtes van 0,20 tot wel 3 meter. Kortom, ons assortiment aan kabels biedt voor ieder en iedere situatie wat wils.