Koptelefoons & Oordopjes

Zoek jouw toestel

  Koptelefoons & Oordopjes voor telefoon en tablet

  Speaker en koptelefoons voor telefoon en tablet kunnen het plezier van jouw devices nog meer vergroten. Met een smartphone of tablet kun je uiteraard veel meer dan alleen het internet op, bellen of appen. Geluid is ook belangrijk. Speakers en koptelefoons, speciaal voor telefoon en tablet, zorgen ervoor dat jij optimaal van het geluid gebruik kan maken.

  Smartphones en bluetooth speakers

  Speakers, zoals een bluetooth speaker, zijn vooral handig om muziek van jouw smartphone of tablet te laten afspelen. Wanneer je eenvoudig een muzieklijst download op een van jouw devices, dan kun je via bluetooth of Wifi gemakkelijk jouw favoriete muziek af laten spelen via de speaker. Of je laat online muziek afspelen. Het synchroniseren van muziek via een speaker is heel eenvoudig en bovendien erg leuk.

  Verschillende soorten speakers

  Het assortiment bestaat uit verschillende soorten speakers. Over het algemeen zijn ze compact en makkelijk mee te nemen. Je neemt een speaker eenvoudig mee naar het strand, het park of je kunt 'm overal in huis plaatsen. Waar je maar wilt. Onze speakers werken allemaal op bluetooth en je kunt er makkelijk muziek mee af laten spelen op smartphone, tablet of laptop. Zo kun je overal waar jij maar wilt jouw favoriete muziek luisteren!

  Muziek synchroniseren met jouw speaker, waar jij maar wilt!

  Veel mensen nemen een speaker mee naar een plek waar ze lekker kunnen ontspannen. Dit kan het strand of het park zijn. Of wanneer je een feestje in de buitenlucht hebt, dan kun je met een bluetooth speakers ervoor zorgen iedereen lekker muziek kan beluisteren. Jouw favoriete muzieklijst synchroniseer je zodat iedereen kan meegenieten.

  Met een koptelefoon in jouw eigen wereld

  Wanneer je lekker van je eigen muziek wilt genieten, dan is een koptelefoon erg handig. Je hebt veel keuze op het gebied van koptelefoons. Je kunt voor een grote koptelefoon kiezen, maar in de trein kan het bijvoorbeeld handig zijn om oordopjes te gebruiken die makkelijk mee zijn te nemen en te vervoeren. Koptelefoon kun je in smartphone, tablet en laptop pluggen, zodat je de muziek op jouw eigen device kunt beluisteren.

  Handige bluetooth headsets

  Het assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid bluetooth headsets. Handig wanneer je bijvoorbeeld in de auto een telefoongesprek wilt voeren of wanneer je op straat staat en wordt gebeld. Omdat de headsets op bluetooth werken kun je jouw headset eenvoudig synchroniseren van jouw telefoon of tablet. Daarnaast zijn er ook headsets die zowel op Android als iOS werken en die over een hands-free start- en stopfunctie beschikken.

  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 120

  per pagina
  1. Apple EarPods 3.5mm Accessoire - Wit
   24,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  2. Sodo On-Ear Bluetooth headset - Grijs
   49,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  3. Jabra Talk 5 Bluetooth headset - Zwart
   24,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  4. JVC HA-FX10 Inner Ear Oordopjes - Zwart
   17,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  5. Jabra Talk 15 Bluetooth headset - Zwart
   29,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  6. Samsung Stereo 3.5mm Oordopjes - Zwart
   16,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  7. JVC Sport Clip Oordopjes - Zwart
   24,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  8. -33%
   Grab n Go Hoesje Universeel - Grijs
   Normale prijs 11,95 incl btw Speciale prijs 7,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  9. Xqisit Mono with Mic Koptelefoon - Zwart
   19,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  10. JVC Sport Clip Oordopjes - Zwart
   27,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  11. JVC Lightweight Koptelefoon - Zwart
   24,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  12. Sodo On-Ear Bluetooth headset - Zwart
   49,95 incl btw
   Morgen bezorgd
  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 120

  per pagina