Thuisladers

Handige thuisladers voor jou

Een thuislader voor telefoon of tablet zeg het al: deze oplader kun je gemakkelijk thuis gebruiken. Thuis laadt jij waarschijnlijk het meest en vaak jouw devices zoals tablet en smartphone op. De thuislader is daarom ook een van de meest voorkomende opladers voor apparaten.

Hoe kun je een thuislader gebruiken?

Een thuislader kan voor je tablet of telefoon op verschillende manieren worden gebruikt. Je hebt thuisladers die draadloos werken maar ook laders die je in het stopcontact dient te stoppen.

Je hebt daarin allerlei keuze. De meest voorkomende opladers voor thuis zijn die je in het stopcontact moet pluggen. Wanneer je gemak belangrijk vindt, dan kun je kiezen voor draadloze thuisladers die je bijvoorbeeld gemakkelijk op je nachtkastje op bureau kunt leggen.

Thuisladers met Qi technologie

De thuisladers die werken met de Qi technologie, dat zijn de handige draadloze thuislader. Je kunt zo'n thuislader makkelijk op een plekje bij jou in huis kwijt. Zonder dat er een snoer of draad aan te pas komt kun jij jouw smartphone of tablet opladen. Zo zijn de Mobigear thuislader scherp geprijsd en van goede kwaliteit.

De Mobigear Wireless Charger heeft bijvoorbeeld een tijdloos, bescheiden design dat uitstekend past bij elke decoratiestijl. De thuisoplader is gebruiksvriendelijk, het apparaat kan vrij worden geplaatst en hoeft niet te worden vergrendeld. De ingebedde inductiespoelen waarborgen goede prestaties.

Waarom is een thuisladers zo belangrijk?

Thuisladers zijn belangrijk omdat jouw eigen huis de belangrijkste plek is waar je het vaakst jouw devices zoals smartphone en tablet oplaadt. Het is daarom zeker aan te raden om voldoende laders in huis te hebben, zodat je op tijd alle apparaten kunt opladen. Zo voorkom je dat je met lege apparaten komt te zitten. Er zijn naast losse laders ook laadstations waar je meerdere devices tegelijkertijd in kunt opladen.

Reguliere thuisladers: via USB

De meest gebruikelijke thuislader is de lader die je eenvoudig in het stopcontact stopt en met een usb-aansluiting of usb-c-aansluiting werkt. Het voordeel van deze opladers is dat ze erg mobiel zijn.

Deze thuislader is in wit en zwart te verkrijgen. Het assortiment bestaat vooral uit veel Samsung thuisladers. Maar ook voor de Apple iPhone thuisladers kun je terecht in ons assortiment.

De beste thuisopladers voor jou

Wat de beste thuisoplader is, dat is een vraag waar jij zelf het antwoord op kunt geven. Welk soort thuislader wil je graag? Vind je gemak belangrijk met een draadloze oplader of wil je juist jouw thuislader in het stopcontact kunnen pluggen? Al onze thuisladers zijn van een goede kwaliteit. Het voordeel van draadloze thuislader is dat je niets hoeft in te pluggen en gebruik kan maken van een vaste plek waar je jouw draadloze oplader neerzet. Het voordeel van een thuislader die je zelf in een stopcontact moet steken, is dat je deze makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.