Beschermfolie Screenprotectors

Zoek jouw toestel

  Je toestel beschermen met een screenprotector folie

  Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone. We nemen onze smartphone overal mee naartoe. Omdat de smartphone zo’n gebruiksproduct is, is de kans op schade helaas groter. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je je smartphone per ongeluk laat vallen en deze beschadigd raakt. Dit zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, maar kan ook erg duur uitpakken. Reparatiekosten kunnen hoog oplopen, als je toestel naar een reparateur brengt. In sommige gevallen kan een val zelfs zo erg zijn dat het toestel niet meer te repareren is, en dat deze volledig moet worden vervangen door een nieuw exemplaar. Deze onnodige kosten willen we natuurlijk allemaal graag voorkomen. Een goede manier om het toestel te beschermen is natuurlijk om de smartphone te voorzien van een hoesje. Maar hoe beschermen we het beeldscherm?

  Om het beeldscherm van je smartphone te beschermen kun je deze voorzien van een screenprotector. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof screenprotector voor op je toestel. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone

  Wat zijn de voordelen van een screenprotector van kunststof?

  Bij hoesjesdirect.nl vind je screenprotectors van verschillende materialen. Zo zijn er glazen screenprotectors, vloeibare screenprotectors, en screenprotectors van kunststof. Deze laatste variant staat er bekend om dat het een relatief goedkope optie is. Daarnaast is een kunststof screenprotector heel makkelijk om te installeren op het beeldscherm van je toestel.

  Een ander fijn voordeel van een kunststof screenprotector is dat deze variant niet zal breken wanneer je je toestel op het scherm laat vallen. Dit kan namelijk wel zijn bij de glazen variant. Het glasplaatje kan dan breken wanneer deze een klap opvangt. De kunststof screenprotector heeft dit niet, en zal heel blijven tijdens het beschermen van je toestel.

  Ben je op zoek naar een screenprotector met een lage prijs en een makkelijke installatie, dan raden we je aan om te kiezen voor een beschermfolie van kunststof. 

  Wat zijn de nadelen van een beschermfolie van kunststof? 

  Een nadeel van een beschermfolie van kunststof is dat de gevoeligheid van een touchscreen door de beschermlaag iets kan verminderen. Dit kan een beetje onhandig zijn aan het begin, maar je zult hier snel aan wennen.

  Echter is de verhouding tussen prijs en kwaliteit wel ontzettend goed. Kunststof screenprotectors worden namelijk voor een relatief lage prijs aangeboden. Ben je op zoek naar een goedkope variant, dan is een beschermfolie van kunststof de perfecte variant voor jou.

  Hoe bevestig ik het screenprotector folie op mijn toestel? 

  Voordat je de plastic screen protector op het toestel bevestigt, is het handig om je toestel eerst goed schoon te maken. Het is namelijk mogelijk dat er luchtbellen ontstaan onder de screenprotector wanneer er nog vuil op het beeldscherm van de smartphone zit. Om dit te voorkomen kun je het display van je toestel eerst grondig reinigen. Dit kun je bijvoorbeeld met een vochtig doekje doen. Kijk uit dat het doekje niet te vochtig is, zodat je het toestel niet beschadigd.

  Zodra je smartphone goed schoon is, kun je overgaan tot het opplakken van de plastic screenprotector. Allereerst verwijder je het folie wat op de plaklaag van de kunststof screenprotector zit een klein stukje, zodat je vervolgens deze ene zijde vast kunt plakken op je toestel. Terwijl je het folietje langzaam verder van de screenprotector verwijderd, druk je de plaklaag stevig op het toestel door middel van een pasje. In een vloeiende beweging veeg je het pasje helemaal tot de onderkant van het toestel tot het folietje volledig los is gekomen, en de screenprotector volledig zit vastgeplakt. Eventuele luchtbellen die nu nog onder de protector zitten zijn gemakkelijk weg te vegen met het pasje. Als alle luchtbellen zijn weggeveegd is de kunststof screenprotector. Bekijk ook onze handige instructievideo voor het bevestigen van een screenprotector folie.

  Hoe verwijder ik een kunststof screenprotector van het display van mijn toestel?

  Mocht je de kunststof screenprotector na verloop van tijd willen vervangen door een nieuw exemplaar, dan moet je natuurlijk eerst het oude exemplaar van je toestel af krijgen. Dit is bij de kunststof variant van de screenprotector heel eenvoudig. Je kunt je nagels gebruiken om één van de vastgeplakte hoekjes los te halen van het beeldscherm. Als je hier de nagels niet voor hebt, dan kun je ook goed een tandenstoker gebruiken. Het houten materiaal is ideaal, omdat je hiermee niet snel het beeldscherm van het toestel zult beschadigen. Met de tandenstoker kun je gemakkelijk één van de hoekjes van het kunststof folie loshalen. Als het hoekje eenmaal los is, kun je met je duim en wijsvinger dit hoekje vast pakken, en de kunststof screenprotector in 1 keer van het toestel af trekken. 

  In de meeste gevallen zullen er geen lijmresten van de plaklaag blijven zitten op je toestel. Mocht dit wel het geval zijn, dan kun je deze resten gemakkelijk van het display poetsen met een licht vochtig doekje. Zorg ervoor dat het gehele beeldscherm weer schoon is voordat je een nieuwe screenprotector op het toestel plakt. Als het display goed schoon is voorkom je dat er luchtbellen kunnen ontstaan onder het nieuwe exemplaar wat je op het toestel wilt plakken. 

  Bekijk ook het assortiment glazen screenprotectors, of bekijk het assortiment vloeibare screenprotectors.

  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 165

  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 165

  per pagina