Camera lens protectors

Ga voor zekerheid met een camera lens protector

Tegenwoordig worden smartphones voorzien van steeds meer camera’s. Waar we het vroeger met 1 lens moesten doen, worden er nu smartphones verkocht met soms wel 4 camera lenzen. Iedere lens heeft zijn eigen taak, en samen zorgen de verschillende lenzen op een toestel ervoor dat jij de perfecte foto kunt maken. 

Als één van de lenzen beschadigd raakt door bijvoorbeeld een valpartij, dan heeft dit helaas effect op je foto’s. De camera’s kunnen dan niet meer optimaal samen werken. Dit zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn wanneer zich net een situatie voordoet waar je graag een foto van wilt maken. Om te voorkomen dat de lenzen van de camera’s op jouw toestel beschadigd raken, kun je deze voorzien van camera lens protectors. 

Wat zijn camera lens protectors? 

Camera lens protectors zijn kleine protectors die kunnen worden vergeleken met glazen screenprotectors. De protectors voor op de camera lens zijn precies op maat gemaakt, en zijn geproduceerd van gehard glas. Je kunt zo’n camera lens protector op de verschillende lenzen van je toestel plakken om ervoor te zorgen dat ze extra beschermd worden. 

Waar zijn camera lens protectors van gemaakt? 

Camera lens protectors zijn in veel gevallen gemaakt van gehard glas. Deze sterke variant glas biedt een goede bescherming voor de lenzen. De camera lens protectors zijn opgebouwd uit verschillende lagen 

Hoe plaats ik camera lens protectors op mijn camera lenzen? 

Camera lens protectors zijn heel gemakkelijk op de lenzen van je toestel te bevestigen. Allereerst is het belangrijk om de lenzen goed schoon te maken. Dit kun je doen met het bijgeleverde reinigingsdoekje.

Na het poetsen is het belangrijk om de lenzen weer goed droog te maken. Vervolgens kun je de lens protectors plaatsen. Omdat de lenzen redelijk klein zijn, kan het lastig zijn om de camera lens protectors op te pakken met je vingers, om deze vervolgens recht op te plakken. Hiervoor wordt een losse sticker meegeleverd.

Je kunt de sticker op de kleine camera lens protector plakken, zodat je de camera lens protector via de sticker kunt oppakken en bewegen. Op deze manier kun je de protector heel eenvoudig precies recht op de lenzen plaatsen.

Als de protector recht op de lens zit, kun je deze nog even goed aandrukken. Verwijder vervolgens weer de sticker, en de lens is voorzien van optimale bescherming. 

Mis geen enkel foto-moment met een lens protector

Helaas komt het bij veel mensen voor dat ze geen foto kunnen maken wanneer ze dat zouden willen, enkel en alleen omdat de camera van hun smartphone beschadigd is geraakt. De belangrijkste momenten van je leven wil je vast kunnen leggen op een foto. Op dat moment wil je niet dat een kapotte camera-lens je in de weg staat. Voorkom vervelende schade aan de camera van je smartphone, en voorzie de lenzen van camera lens protectors. 

Bekijk ook ons assortiment glazen screenprotectors, en bekijk ons assortiment vloeibare screenprotectors.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 43

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 43

Pagina
per pagina