Glazen Screenprotectors

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 17

De beste screenprotector

De beste bescherming voor je smartphone scherm biedt je met een screenprotector. Een screenprotector is een beschermlaag die je kunt aanbrengen op je smartphone scherm om een gebroken scherm te voorkomen. In principe is het een tweede scherm zodat je originele scherm intact blijft. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, hier kun je meer lezen over één van de beste screenprotectors. Een populaire keuze van smartphone gebruikers is de screenprotector van glas. Daarnaast hebben wij ook een kunststof beschermfolie en een vloeibare screenprotector.

Voordelen screenprotector glas

Een screenprotector van glas wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Deze type is gemaakt van echt gehard glas waardoor het extra stevig is en de kans op schade erg klein. Een grote voordeel is dat het vaak erg lang meegaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om telkens een nieuwe te kopen. Daarnaast is het aanbrengen erg snel gedaan.

Screenprotector aanbrengen

Een screenprotector aanbrengen is erg eenvoudig. Bij je bestelling ontvang je alle benodigdheden om vlekkeloos een screenprotector aan te brengen. Bekijk onze instructievideo hoe breng je een screenprotector aan voor uitleg. Heb je met spoed een screenprotector nodig? Bestel op een werkdag voor 19:30u en het is morgen in huis.