Matte screenprotectors

Matte screenprotectors, nooit meer verblind door de zon

Je voorkomt dat het beeldscherm van je toestel beschadigd raakt met een screenprotector. Een screenprotector biedt een goede bescherming voor het display van je smartphone.

Mocht je telefoon een keer vallen, dan is er geen man overboord. Je beeldscherm blijft in ieder geval onbeschadigd. De screenprotector voorkomt dat er brasten ontstaan of krassen op het scherm komen.

Tegenwoordig zijn er verschillende soort screenprotectors verkrijgbaar. Waar de meeste varianten glimmend zijn, zijn er nu ook matte screenprotectors verkrijgbaar. Met een matte afwerking van de screenprotector voorkom je dat je wordt verblind door de weerspiegeling van de zon op het beeldscherm van je toestel. Daarbij geeft een matte screenprotector ook nog eens een luxe uitstraling aan je toestel.

Bij hoesjesdirect vind je een groot assortiment anti glare screenprotectors. Neem gerust een kijkje, en vind wat je zoekt!

Wat is een anti glare screenprotector? 

“Glare” is het Engelse woord voor “schittering”. Met een anti glare screenprotector wordt dus een screenprotector bedoeld die voorkomt dat het beeldscherm van jouw toestel gaat schitteren. Een schittering op het beeldscherm kan namelijk erg vervelend zijn. De zon kan via je beeldscherm heel fel in je ogen schijnen.

Daarnaast kan het lastig zijn om het beeldscherm goed te bekijken, omdat de schittering ervoor kan zorgen dat je beeldscherm minder goed leesbaar wordt. Deze variant screenprotector is dus vooral bedoeld voor mensen die veel buiten zijn, en last hebben van de weerspiegeling van de zon. 

Wat zijn de voordelen van een matte screenprotector? 

Een matte screenprotector zorgt ervoor dat de zon niet meer in je ogen schijnt via het beeldscherm van je smartphone. Het grote voordeel van een matte screen protector is dus dat het beeldscherm altijd goed zichtbaar blijft. Daarnaast geeft een matte screenprotector een hele luxe uitstraling aan je smartphone. Het matte aanzicht ziet er mooi uit, en geeft weer een hele nieuwe look aan jouw toestel. 

Een ander fijn voordeel van een matte screenprotector is dat vingerafdrukken minder goed zichtbaar zijn op je display. Vanzelfsprekend raak je het touch-screen iedere keer weer aan bij gebruik van de telefoon. Met een matte screenprotector voorkom je dat het zicht wordt belemmerd door vingerafdrukken die op het beeldscherm zouden blijven staan. 

Waar moet ik rekening mee houden bij een matte screenprotector? 

Een bijkomstigheid van de matte afwerking van de screenprotector is dat het beeldscherm er iets donkerder van wordt vergeleken met een ultra clear screenprotector. Dit kan als onprettig worden ervaren, maar is zeer gemakkelijk te verhelpen. Om dit probleem op te lossen, kun je de helderheid van het beeldscherm iets hoger zetten. Op deze manier kun je het beeldscherm weer goed bekijken. 

Hoe bevestig ik een anti glare screenprotector op mijn toestel? 

Anti glare screenprotectors zijn zowel als kunststof variant als gehard glas variant verkrijgbaar. Hoe een anti glare screenprotector moet worden aangebracht, hangt dus voor een groot deel af van welk materiaal het exemplaar is. Bij iedere variant screenprotector is een grondige reiniging van het display een goede eerste stap. Vervolgens kun je de meegeleverde instructies bij het product volgen om je anti glare screenprotector succesvol op je toestel aan te brengen. 

Is er ook een matte screenprotector beschikbaar voor mij toestel? 

In ons assortiment zijn matte screenprotector voor verschillende toestellen te vinden. Zit jouw toestel hier niet bij, maar ben je toch op zoek naar een matte screenprotector? In dat geval kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. We kijken graag voor je na of we je alsnog aan een matte screenprotector voor jouw specifieke toestel kunnen helpen. 

Bekijk ook ons assortiment privacy screenprotectors, of bekijk ons assortiment vloeibare screenprotectors.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 36

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 36

Pagina
per pagina