Vloeibare screenprotectors

Vloeibare screenprotectors: De onzichtbare bescherming

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van screenprotectors is de vloeibare screenprotector. Dit product is een vloeistof die je over het beeldscherm kunt uitwrijven. Hiermee wordt een onzichtbare nano-coating aangebracht die voorkomt dat er krasjes op het toestel ontstaan.

Naast de kras-bescherming biedt de coating van de vloeibare screenprotector ook nog eens een 360° antibacteriële bescherming. Bacteriën hebben geen kans meer om op het toestel te blijven zitten.

Hoe breng ik een vloeibare screenprotector aan op mijn toestel? 

Een vloeibare screenprotector is eenvoudig aan te brengen. Allereerst is het belangrijk dat je het toestel goed schoon maakt. Dit kan bijvoorbeeld met een schoonmaakmiddel of met alcohol. Afhankelijk van de vloeibare screenprotector wordt er een alcoholdoekje meegeleverd, waarmee je het toestel goed kunt reinigen. 

Vervolgens kun je beginnen met het aanbrengen van de vloeibare screenprotector. Deze kun je gemakkelijk over het beeldscherm van je toestel aanbrengen door middel van een doekje. Een liquid screenprotector kan overigens over het gehele toestel worden aangebracht, en hoeft niet te worden beperkt tot enkel het beeldscherm van het toestel.

De nano-coating zorgt er namelijk voor dat de kans op krassen word verminderd. Dit gaat natuurlijk ook op voor de randen en achterkant van je toestel. 

Zodra je de coating hebt aangebracht op je toestel, kun je deze met een schone doek polijsten en weer laten glimmen. Je toestel is nu voorzien van een goede bescherming tegen krassen en tegen bacteriën. 

Hoe werkt een vloeibare screen protector?

Een vloeibare screenprotector is een vloeistof die jouw toestel kan beschermen tegen krasjes. De onzichtbare nano-coating vormt een verhardende laag om het toestel, zodat de kans op krassen wordt verkleind. Door de gladheid van de verhardende nano bescherming kunnen bacteriën zich niet meer hechten aan het oppervlak van je toestel. 

Wat zijn de voordelen van een liquid screen protector?

Het grote voordeel van een nano liquid screen protector is dat het heel makkelijk is om deze aan te brengen op een toestel. Waar het bij andere varianten screenprotectors soms lastig kan zijn om deze aan te brengen zonder dat er luchtbellen onder de screenprotectors blijven zitten, is de vloeibare screenprotector een stuk makkelijker om aan te brengen. 

Daarnaast is het fijn dat de liquid screenprotector niet voor verdikking van het toestel zorgt. De coating is namelijk zo dun dat je amper zult merken dat deze op het toestel zit. Met een vloeibare screenprotector houd je het toestel dus zo dun mogelijk. 

Een ander voordeel van de vloeibare screenprotector is dat de coating ook nog eens een anti-bacteriële werking heeft. Bacteriën worden door de coating afgestoten, en blijven niet op het toestel zitten. Doorgaans zijn smartphones objecten die we de gehele dag gebruiken met onze handen.

De kans dat er bacteriën op het toestel komen is daarmee erg groot. Met de vloeibare screenprotector voorkom je dat de bacteriën op je toestel blijven zitten. 

Kan ik een vloeibare screenprotector ook op andere apparaten dan smartphones aanbrengen?

Vloeibare screenprotectors zijn op alle apparaten aan te brengen. Je kunt deze bijvoorbeeld ook op je tablet of smartwatch aanbrengen om het beeldscherm van deze apparaten ook te beschermen tegen krasjes. De coating is universeel en biedt een goede bescherming voor elk apparaat die het nodig heeft.

Daarbij is het natuurlijk een fijn idee als al je apparaten vrij van bacteriën blijven. De antibacteriële coating zal ook op andere apparaten zorgen voor een bacterie-vrij oppervlak. De liquid screenprotector is op verschillende materialen aan te brengen, zoals bijvoorbeeld glas, plastic en metaal. 

Kan ik een vloeibare screen protectors ook gebruiken als ik al een screenprotector heb? 

Het is zeker mogelijk om een vloeibare screen protector te combineren met een ander soort screenprotector. Dit raden we zelf aan om te doen. Je kunt bijvoorbeeld je toestel voorzien van een kunststof screenprotector of glazen screenprotector, zodat het toestel ook is beschermd tegen barsten die kunnen ontstaan wanneer we een toestel laten vallen. Vervolgens kun je je toestel + screenprotector voorzien van de nano-coating om er zeker van te zijn dat er geen krasjes ontstaan, en dat je toestel volledig vrij van bacteriën blijft. 

Wat kan een vloeibare screenprotector nog meer voor mij betekenen? 

Een leuke bijkomstigheid van de vloeibare screenprotector is het positieve effect op de camera van je toestel. Wanneer je de coating ook aanbrengt op de camera, dan zal dit de kwaliteit van de camera verbeteren. Dit komt door de nano-deeltjes die in de vloeistof zitten. Deze nano-deeltjes zorgen voor een betere lichtinval, waardoor de kwaliteit van foto’s en video’s wordt verbeterd.

Bekijk ook het assortiment glazen screenprotector, of bekijk het assortiment beschermfolie screenprotectors.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina