Screenprotectors voor Telefoon, Tablet en MacBook

Meer: Advies over screenprotectors | iPhone screenprotectors | PanzerGlass screenprotectors

Zoek jouw toestel

  De beste bescherming voor het beeldscherm van jouw toestel

  Een smartphone of ander elektronisch device is altijd een kostbare aankoop. Je wilt daarom natuurlijk graag voorkomen dat jouw apparaat beschadigd raakt. Zeker het display is altijd heel erg kwetsbaar. Het zou bijvoorbeeld ontzettend vervelend zijn als je noodgedwongen offline moet zijn omdat het beeldscherm van je toestel brak toen je je toestel per ongeluk uit je handen liet glippen of ergens tegenaan stootte. Daarnaast is een gebarsten beeldscherm of een beeldscherm met veel krassen simpelweg niet mooi. Bovendien zal het touchscreen van het display op die manier minder goed werken en zullen beelden minder mooi worden weergegeven.

  Naast alle voorgaande redenen waarom een bekrast of gebarsten beeldscherm absoluut niet wenselijk is, komen er vaak ook nog eens hoge kosten bij kijken. Op het moment dat het display van jouw apparaat namelijk beschadigd raakt, is de kans groot dat je die schade wilt laten repareren. Daar komen echter vaak hoge kosten bij kijken. In het ergste geval zul je zelfs een geheel nieuw toestel moeten kopen, wat logischerwijs voor nog hogere kosten zal zorgen.

  Kortom, genoeg redenen om nu direct een screenprotector in je winkelmandje te zetten. Een screenprotector is namelijk optimaal in staat het display van jouw apparaat te beschermen tegen vuil, krassen en barsten. Op die manier is bijvoorbeeld jouw telefoon optimaal beschermd. Daarnaast zijn er ook allerlei screenprotectors voor andere devices te verkrijgen. Check dan ook vlug ons assortiment en ervaar zelf de ultieme bescherming die screenprotectors bieden voor zowel telefoons, tablets als MacBooks.

  Wil jij jouw iPhone 12 bescherming bieden? Kies dan voor een screenprotector iPhone 12. Uiteraard zijn er nog voor tal van andere devices screenprotectors te verkrijgen in onze webshop.

  Wat is een screenprotector?

  Een screenprotector is de beste bescherming voor het display van jouw telefoon, tablet of MacBook. Het is als het ware een soort beschermend laagje op het beeldscherm, waardoor vuil en schade worden geweerd. Het scherm blijft door een screenprotector dus helemaal intact.

  In de meeste gevallen plak je een screenprotector eenvoudig op het betreffende product. Het aanbrengen kan echter verschillen per materiaalsoort en device, maar komt gelukkig redelijk op hetzelfde neer. Hoe je een screenprotector het beste kunt aanbrengen, wordt later in de tekst nog uitgebreid uitgelegd.

  Wanneer je je toestel een keer uit je handen laat glippen en deze valt op het beeldscherm op de grond of je stoot het per ongeluk ergens tegenaan, dan zal het daadwerkelijke beeldscherm van je toestel ongedeerd blijven als je gebruik maakt van een screenprotector. De screenprotector vangt dan namelijk de klap op, waardoor het display veel minder snel beschadigd raakt. Het is dan bijvoorbeeld wel mogelijk dat het tempered glass breekt, mocht je voor een glazen screenprotector hebben gekozen. Dit is een teken dat de screenprotector zijn werk goed heeft gedaan en de schade op zich heeft genomen.

  Van welk materiaal worden screenprotectors gemaakt?

  Er zijn tegenwoordig onwijs veel verschillende soorten screenprotectors te verkrijgen. In dat kader kun je bijvoorbeeld denken aan een tempered glass screen protector, ook wel bekend als een gehard glas screenprotector. Daarnaast zou je ook nog kunnen denken aan een soort folie van kunststof, dus een beschermfolie op het display. Het moge duidelijk zijn dat er vele protectors te verkrijgen zijn. Wil je meer weten over de verschillende protectors? We leggen je graag het een en ander uit!

  Tempered glass screen protector

  Allereerst heb je bijvoorbeeld een gehard glas screenprotector of beter gezegd de glazen screenprotectors. Een screenprotector van gehard glas is onwijs sterk en wordt altijd precies op maat uitgesneden voor een specifiek toestel. Op die manier komen de nodige uitsparingen in de glazen screenprotectors altijd goed overeen met bijvoorbeeld de speakers en sensoren die in het toestel verwerkt zitten. Dankzij het stevige materiaal en de goede fit zorgt een gehard glas screenprotector voor een goede bescherming van het display.

  Een kunststof screenprotector

  Naast een glazen screenprotector kun je ook kiezen voor een kunststof screenprotector. Een dergelijke screenprotector heeft meer weg van een soort folie. Een dergelijk beschermfolie wordt als een soort sticker aangeleverd en is gemakkelijk op het beeldscherm van je toestel te plakken. Ook bij de kunststof screenprotectors wordt het materiaal precies uitgesneden op de afmetingen van jouw toestel, zodat het goed past en rekening houdt met eventuele speakers en sensoren.

  Een kunststof beschermfolie is in de meeste gevallen niet de beste optie wanneer je het touchscreen van jouw device wilt voorzien van optimale bescherming. Bij kunststof screenprotectors kan het namelijk voorkomen dat de gevoeligheid van het touchscreen vermindert en dat daardoor de algehele touch-ervaring minder fijn aanvoelt. Het kunststof materiaal van een dergelijke screenprotector voelt immers niet hetzelfde aan als glas, zoals een beeldscherm normaliter aanvoelt.

  Dergelijke problemen zullen niet voorkomen bij een screenprotector van gehard glas. De kunststof screenprotectors bieden verder wel een goede bescherming voor je toestel en zijn daarentegen wel relatief goedkoop als je ze vergelijkt met de glazen screenprotectors.

  Vloeibare screenprotectors

  Tegenwoordig zijn er ook vloeibare screenprotectors verkrijgbaar. Een vloeibare screenprotector is een soort vloeistof die over het gehele beeldscherm van het toestel wordt aangebracht. Door middel van innovatieve technieken kan er op die manier bescherming worden geboden aan het beeldscherm van de smartphone, zonder dat er iets op het beeldscherm hoeft te worden geplakt.

  Een vloeibare screenprotector zal echter uitsluitend tegen krassen beschermen en biedt dus geen bescherming wanneer je je toestel op het beeldscherm laat vallen of ergens hard tegenaan stoot. In zulke gevallen kunnen er nog steeds barsten en diepe krassen ontstaan in het display. Een vloeibare screenprotector is dus voornamelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat het toestel er netjes uit blijft zien en niet bekrast raakt. 

  Een screenprotector aanbrengen doe je zo

  Gehard glas screenprotectors en kunststof beschermfolies worden aangebracht op het toestel door middel van een plaklaag. Je kunt dus eigenlijk heel eenvoudig de screenprotector plaatsen op het display. Er zijn echter wel een aantal belangrijke dingen die je in acht moet nemen, mocht je een screenprotector aanbrengen. Heb jij een screenprotector besteld of ga je die bestellen en wil je de screenprotector aanbrengen? Lees dan goed de volgende tips!

  Ten eerste is het heel belangrijk dat je het beeldscherm heel goed schoonpoetst met het meegeleverde natte doekje. Hiermee verwijder je het ergste vuil wat op het beeldscherm zit. Vervolgens poets je met het droge doekje het beeldscherm schoon om ervoor te zorgen dat alle achtergebleven stofdeeltjes ook worden verwijderd van het display.

  Als het beeldscherm van je smartphone volledig vuil- en stofvrij is, kun je overgaan op het daadwerkelijke aanbrengen van de screenprotector. Het is daarbij belangrijk dat je ervoor zorgt dat er geen luchtbellen blijven zitten onder de screenprotector. Naast dat dit simpelweg niet mooi is en storend kan zijn, kan daardoor ook de werking van bijvoorbeeld het touchscreen verminderen.

  Als je bij het aanbrengen van de screenprotector van één kant van het beeldscherm langzaam naar de andere kant werkt, dan heb je de meeste kans op een succesvolle en luchtbelvrije installatie van de screenprotector op je toestel.

  Wil je voor de zekerheid extra hulp bij het aanbrengen van jouw screenprotector? Bekijk dan onze handige instructievideo om er zeker van te zijn dat het in één keer goed lukt om de screenprotector aan te brengen op je toestel. 

  Kan ik een glazen screenprotector combineren met een beschermend hoesje om het toestel?

  De vraag of je een glazen screenprotector met een beschermd hoesje om het toestel kunt combineren, is volledig afhankelijk van de betreffende screenprotector. De vraag die dan ook gesteld dient te worden is of de screenprotector die je wenst te combineren met een hoesje 'case friendly' is. Het is namelijk ook mogelijk dat een screenprotector te ver doorloopt tot de randen van het display. Als je zo een screenprotector dan alsnog met een hoesje gaat combineren, kan het voorkomen dat het hoesje de screenprotector als het ware losdrukt en de screenprotector dus niet meer goed aansluit op het beeldscherm. Dit kan er weer voor zorgen dat de screenprotector niet de optimale bescherming biedt die het hoort te bieden.

  In de meeste gevallen is het gelukkig wel gewoon mogelijk om een screenprotector te combineren met een hoesje. Het is dan wel verstandig om bij het aanschaffen van een hoesje en screenprotector te letten op de productomschrijving. Als hierin termen als “full screen” of "edge to edge” voorkomen, dan betreft het een screenprotector die niet goed te combineren is met een beschermende case. Deze producten zijn puur bedoeld voor mensen die enkel het beeldscherm van hun smartphone willen beschermen en ervoor kiezen om het toestel niet te voorzien van een hoesje, maar dus uitsluitend van een screenprotector.

  Als je de hiervoor genoemde termen niet in de productomschrijving ziet staan, dan kun je ervan uitgaan dat de glazen screenprotector goed te combineren zal zijn met een hoesje en dus case friendly is. Mocht je hierover toch nog twijfelen, dan kun je het altijd even bij ons navragen via onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij de aanschaf van een screenprotector.

  Wat is de beste screenprotector?

  Als je je afvraagt welk van de vele beschikbare screenprotectors de beste bescherming zal bieden aan jouw toestel, dan kunnen we je in de meeste gevallen aanraden om voor een screenprotector van gehard glas te kiezen. Een screenprotector van gehard glas biedt namelijk een perfecte bescherming aan het beeldscherm van jouw toestel. Daarbij hoef je niet in te leveren op andere aspecten. De gevoeligheid van het touchscreen blijft behouden, waardoor de touch-ervaring ook optimaal blijft.

  Daarnaast geven screenprotectors van gehard glas de mooiste afwerking. Als de glazen screenprotector eenmaal is geplaatst, blijft deze goed zitten en merk je eigenlijk bijna niet dat de protector überhaupt op het toestel zit geplakt.

  Van laag naar hoog sorteren

  25 - 48 van 2548

  per pagina
  1. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Xiaomi Mi 11 Lite - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  2. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de iPhone 12 Pro Max
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  3. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  4. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Sony Xperia 10 III - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  5. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy A21s - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  6. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Apple iPhone 11 Pro Max / iPhone Xs Max
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  7. -20%
   GrizzlyCoat Case Friendly + Installatie Frame Gehard Glas Screenprotector voor de iPhone 12 (Pro)
   Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
   Op voorraad
  8. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy A22 5G - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  9. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Xiaomi Redmi 9T - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  10. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy A41 - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  11. -20%
   Mobigear Curved Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy S21 Ultra - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  12. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy Tab A7 (2020)
   Regular Price 12,95 incl btw Special Price 10,36 incl btw
   Op voorraad
  13. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Apple iPad Mini 5 7.9 (2019) / iPad Mini 4 7.9 (2015)
   Regular Price 12,95 incl btw Special Price 10,36 incl btw
   Op voorraad
  14. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Xiaomi Redmi Note 10(S) - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  15. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Apple iPad Air 3 10.5 (2019) / iPad Pro 10.5 (2017)
   Regular Price 12,95 incl btw Special Price 10,36 incl btw
   Op voorraad
  16. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Samsung Galaxy Tab A7 Lite (2021)
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  17. -20%
   Mobigear Gehard Glas Antireflectie / Matte Screenprotector voor de Apple iPhone 11 / iPhone XR
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  18. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  19. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de OnePlus Nord - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  20. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de Motorola Moto G9 Play - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  21. -20%
   Mobigear Curved Gehard Glas Screenprotector voor de OnePlus 8 - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  22. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de OPPO A74 4G - Zwart
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  23. -20%
   Mobigear Gehard Glas Screenprotector voor de iPhone SE (2016) / 5S / 5C / 5
   Regular Price 9,95 incl btw Special Price 7,96 incl btw
   Op voorraad
  Van laag naar hoog sorteren

  25 - 48 van 2548

  per pagina