Portable Audio voor telefoon, tablet en laptop

Zoek headsets voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Speakers en koptelefoons voor telefoon en tablet

Speaker en koptelefoons voor telefooon en tablet kunnen het plezier van jouw devices nog meer vergroten. Met een smartphone of tablet kun je uiteraard veel meer dan alleen het internet op, bellen of appen. Geluid is ook belangrijk. Speakers en koptelefoons, speciaal voor telefoon en tablet, zorgen ervoor dat jij optimaal van het geluid gebruik kan maken.

Smartphones en bluetooth speakers

Speakers, zoals een bluetooth speaker, zijn vooral handig om muziek van jouw smartphone of tablet te laten afspelen. Wanneer je eenvoudig een muzieklijst download op een van jouw devives, dan kun je via bluetooth of Wifi gemakkelijk jouw favoriete muziek af laten spelen via de speaker. Of je laat online muziek afspelen. Het synchroniseren van muziek via een speaker is heel eenvoudig en bovendien erg leuk.

Verschillende soorten speakers

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten speakers. Over het algemeen zijn ze compact en makkelijk mee te nemen. Je neemt een speaker eenvoudig mee naar het strand, het park of je kunt 'm overal in huis plaatsen. Waar je maar wilt. Onze speakers werken allemaal op bluetooth en je kunt er makkelijk muziek mee af laten spelen op smartphone, tablet of laptop. Zo kun je overal waar jij maar wilt jouw favoriete muziek luisteren!

Speakers van het merk Divoom

Het aanbod bestaat uit een zeer veel mooie speakers van het merk Divoom. Divoom levert speakers in allerlei modellen, waaronder een speaker die eruitziet als een kleine tv.: de Dvoom Tivoo. Deze is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tivoo is een 4e generatie pixel art-luidspreker. Het beschikt over een 16 x 16 volledig RGB programmeerbaar LED-paneel, een akoestisch verbeterd ontwerp en een nieuwe mobiele applicatie.

?Muziek synchroniseren met jouw speaker, waar jij maar wilt!

Veel mensen nemen een speaker mee naar een plek waar ze lekker kunnen ontspannen. Dit kan het strand of het park zijn. Of wanneer je een feestje in de buitenlucht hebt, dan kun je met een bluetooth speakers ervoor zorgen iedereen lekker muziek kan beluisteren. Jouw favoriete muzieklijst synchroniseer je zodat iedereen kan meegenieten.

Met een koptelefoon in jouw eigen wereld

Wanneer je lekker van je eigen muziek wilt genieten, dan is een koptelefoon erg handig. Je hebt veel keuze op het gebied van koptelefoons. Je kunt voor een grote koptelefoon kiezen, maar in de trein kan het bijvoorbeeld handig zijn om oordopjes te gebruiken die makkelijk mee zijn te nemen en te vervoeren. Koptelefoon kun je in smartphone, tablet en laptop pluggen, zodat je de muziek op jouw eigen device kunt beluisteren.

Handige bluetooth headsets

Het assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid bluetooth headsets. Handig wanneer je bijvoorbeeld in de auto een telefoongesprek wilt voeren of wanneer je op straat staat en wordt gebeld. Omdat de headsets op bluetooth werken kun je jouw headset eenvoudig synchroniseren van jouw telefoon of tablet. Daarnaastg zijn er ook headsets die zowel op Android als iOS werken en die over een hands-free start- en stopfunctie beschikken.

Hoofdtelefoon en speakers

Dan is er ook nog de 2 in 1: hoofdtelefoon en speaker samen. Neem bijvoorbeeld de SODO MH5. Dit is een 2 in 1 hoofdtelefoon dat - door de oorstukken om te draaien - vervolgens verandert in een set krachtige speakers. Met de MH5 kunt je via bluetooth al jouw muziek in optimale kwaliteit beluisteren. De titanium gecoate driver technologie waarborgt een ultra-precies midden en hoog, met een diep basgeluid zonder storingen.

Bekijk hier al onze portable audio producten zoals bluetooth headsets, koptelefoons en oordopjes. Geniet altijd en overal van je eigen muziek zonder anderen te storen met een hoogwaardige koptelefoon of headset. Wil je juist samen naar muziek luisteren? Kies dan voor een bluetooth speaker.