Categorie
  1. Universeel (15)
Productgroep
 1. Tablethoesje (15)
 2. Toetsenborden (1)
Kleur
 1. ZwartWitPaarsPrintMeerkleurigBlauwRozeTurquoise
Prijs
 1. 24
  50
Merk
 1. Catalyst (1)
 2. Little Marcel (1)
 3. Mobigear (4)
 4. Mobilize (1)
 5. Toon 4 extra opties
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Kunstleer (11)
 3. Leer (1)
 4. Textiel (1)
Type hoesje
 1. Backcover (1)
 2. Bookcase (12)
 3. Insteekhoes (1)
Overige specificaties
 1. Standaard functie (9)
 2. Rotatie functie (1)
 3. Spatwaterdicht (1)
 4. Waterdicht (1)

Universele Tablet Hoesjes

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Universele tablet hoezen

Heb jij meerdere tablets zoals een Apple iPad en een Android Tablet? Dan is het handig om een tablet hoes te gebruiken voor beiden. Je kunt twee aparte hoezen kopen of één universele hoes. Een universele tablet hoes kun je gebruiken bij elk formaat tablet. Het maak ook niet uit van welk merk het hoesje is. Een tablet hoes gebruik je om schade te voorkomen aan je apparaat. Bij alledaags gebruik is de kans groter dat je een keer je tablet laat vallen. In ons assortiment vind je verschillende universele hoezen die bij elke tablet passen. Bijvoorbeeld, een bookcase of een hoes met toetsenbord. Er is keuze genoeg dus maak nu jouw keuze.

Tablet hoes met toetsenbord

Een tablet omtoveren tot een kleine computer? Dat is mogelijk met onze universele hoezen met toetsenbord. Een tablet hoes met toetsenbord is ideaal voor werk en school. Hiermee is het mogelijk om sneller te kunnen typen op een Apple iPad of Samsung Galaxy Tab. Een tablet toetsenbord is erg eenvoudige te gebruiken omdat je kunt via Bluetooth kunt verbinden. Je hebt dus geen last van lange kabels.

Tablet hoes bestellen

Bij hoesjesdirect.nl bestel je snel en eenvoudig een hoes voor jouw tablet. Bestel je voor 19:30u op een werkdag? Dan is het morgen al in huis! Betel nu een stevige tablet hoes en profiteer van gratis verzending binnen Nederland en België.