Universele telefoonhoesjes voor alle merken

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Universeel telefoonhoesje kopen?

Op zoek naar een handig hoesje voor een smartphone? Wissel jij vaak van smartphone of heb je meerdere smartphones? Met een universeel telefoonhoesje hoef je niet steeds een nieuw hoesje te kopen. Gebruik één hoesje voor al je smartphones ongeacht het merk of serie. Het enige waar je rekening mee moet houden is de afmeting.

Hoesje voor elke smartphone

Een universeel telefoonhoesje is een hoesje voor elke smartphone. Het handige aan een universeel hoesje is dat vaak langer meegaat. Je kunt het hoesje namelijk voor meerdere smartphones gebruiken. Wissel jij van telefoon en wil je niet steeds een nieuw hoesje bestellen? Koop dan nu een universeel hoesje voor alle merken.

Varianten universeel telefoonhoesje

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een universeel telefoonhoesje voor om je heup, ookwel een smartphone holster genoemd. In ons assortiment vind je ook een hoesje met koord waarmee jouw smartphone uit het hoesje kunt trekken, dit heet een insteekhoesje. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse kleuren en materialen. Bijvoorbeeld, een telefoonhoesje van leer is erg stevig en gaat langer mee.

Universeel telefoonhoesje bestellen

Bij hoesjesdirect.nl doen wij er alles aan zodat je snel en direct een telefoonhoesje hebt bij je (nieuwe) toestel. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden gratis verzonden. Heb je in Nederland voor 19:30u op een werkdag besteld? Dan heb je het morgen in huis. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Accessoires voor smartphone

Naast ons assortiment telefoonhoesjes vind je ook andere accessoires zoals screenprotectors, opladers en andere smartphone accessoires