Telefoonhouder Fiets

Meer: Advies over telefoonhouders fiets | Gesloten fietshouders | Open fietshouders | Tas fietshouders

Zoek een fiets telefoonhouder voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Telefoonhouder voor op de fiets

Wil jij jouw smartphone ook op de fiets gebruiken? Dan is een telefoonhouders voor op de fiets een ideaal product. Je telefoon zit stevig en veilig in een houder zodat deze niet op de grond valt. Er zijn bovendien fietshouders voor telefoons verkrijgbaar die spatwaterdicht zijn zodat er geen schade ontstaat als er een regenbui is.

Diverse modellen telefoonhouders

Er zijn verschillende merken fietshouders voor smartphones verkrijgbaar. Kies voor een voordelige fietshouders of voor de geavanceerde Tigra Sport fietshouders. De houders van Tigra zijn hoogwaardig van kwaliteit en uitgerust met diverse opties om de telefoon onderweg zo goed mogelijk te kunnen gebruiken.

Hoge kwaliteit en service

Onze smartphone fietshouders zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor weet je zeker dat je een hoogwaardig product koopt. We doen er alles aan om onze klanten de beste producten en service te bieden.

Bij hoesjesdirect.nl leveren we je bestelling vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen met voorradige producten geplaatst op werkdagen voor 19:30 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL of DHL. Zo heb je jouw nieuwe telefoon fietshouder altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Wil je toch een andere keuze maken dan kan je gebruik maken van onze gratis ruilservice. En heb je vragen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

Compleet assortiment

Naast telefoonhouders voor op de fiets kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor auto telefoonhouders, motor telefoonhouders en telefoonhoesjes.