Telefoonhouder auto voor op het dashboard

Telefoonhouder auto op je dashboard

Er zijn verschillende mogelijkheden om een telefoonhouder in jouw auto te plaatsen, een optie daarvoor is op het dashboard. Het voordeel van een telefoonhouder auto is dat je op een veilige manier van het verkeer gebruik kan maken. Dat is uiteraard wat iedereen belangrijk vindt. Met een telefoonhouder auto op het dashboard hoe je nooit meer je telefoon op een onveilige manier ergens vandaan te halen en heb je bovendien op een veel eenvoudigere manier zicht op jouw smartphone dan wanneer je die in je handen hebt.

Voordelen van een telefoonhouder auto op dashboard

Het grote voordeel van een autotelefoonhouder op je dashboard is dat deze nooit in het zicht is bevestigd. Wanneer een telefoonhouder bijvoorbeeld op de autoruit wordt bevestigd, dan moet je er altijd rekening mee houden dat deze niet jouw zicht belemmerd waardoor je in gevaarlijke verkeerssituaties terecht kunt komen. Op het dashboard een houder installeren zorgt er bovendien voor dat jij op een veilige manier kunt kijken op het display van jouw smartphone.

Waar moet je vooral op het letten bij het plaatsen op dashboard?

Je moet vooral goed erop letten dat de houder op een plek zit op het dashboard, zodat je goed zicht hebt op je telefoon. Wanneer je jouw telefoonhouder op een plek monteert waar je slecht zicht hebt, dan raak je te veel afgeleid om goed op jouw telefoon te kunnen kijken en dat is weer onveilig in het verkeer. Let er daarnaast ook goed op dat je de houder goed bevestigd. Lees de beschrijving daarom goed hoe je de houder vastmaakt aan jouw dashboard. Er zijn namelijk meerdere manieren.

Hoe monteer je een telefoonhouder auto op je dashboard?

Zoals hierboven beschreven zijn er meerdere manieren op jouw telefoonhouder auto op het dashboard te plaatsen. Erg eenvoudig is het gebruik van een houder die je op het ventilatierooster moet plaatsen. Het voordeel hiervan is dat het meteen stevig zit en dat je zeer eenvoudig de houder kunt monteren en demonteren.

Een andere mogelijkheid – en tevens een zeer gemakkelijke methode – is om de houder met een magneet te bevestigen. Er zijn veel houders met magneet verkrijgbaar in ons assortiment. Het voordeel van een houder met magneet is dat deze op alle plekken van het dashboard eenvoudig te plaatsen is. Ook kun je de houder makkelijk weer verwijderen en terugplaatsen.

Dan is het ook nog mogelijk om houder te kopen die je met schroeven kunt monteren op het dashboard van jouw auto. Het voordeel hiervan is dat de autotelefoonhouder erg stevig is gemonteerd. Let er wel op dat natuurlijk ieder dashboard voor elke auto weer anders eruitziet en is ingericht. Het is daarom ook erg afhankelijk van jouw dashboard wat de makkelijkste plek is om de houder te bevestigen.

Zijn de houder voor dashboard geschikt voor alle telefoons?

Het assortiment bestaat uit telefoonhouders die je voor alle merken, uitvoeringen en modellen kunt gebruiken. Er bestaat ook veel universele houders waarin meerdere modellen passen. Wil je een telefoonhouder op maat voor jouw toestel, dan kun je het beste op onze website onder het product kijken en dan doorklikken naar de pagina met telefoonhouders voor de auto. Daarna heb je ook een button voor de dashboard houders. Let er altijd wel goed op bij jouw keuze of jouw smartphone in de houder past. Dit voorkomt teleurstellingen en retourzendingen waardoor je minder snel van jouw product kunt genieten.

Houder met oplader in één

Er zijn ook houders waarbij een oplader is geïntegreerd. Een leuk voorbeeld hiervan is de Kram Active Holder. Door gebruik te maken van de meegeleverde kabel en autolader heb je de mogelijkheid om eenvoudig de accu van uw toestel op te laden en zo altijd beschikbaar te zijn. De houder beschikt bovendien ook nog eens over een kogelgewricht, hiermee kun je gemakkelijk het toestel in de gewenste stand positioneren. Hartstikke handig voor handsfree bellen en navigeren!

Onbezorgd handsfree bellen

Omdat dit uiteraard veel veiliger is. Daarnaast krijg je fikse boete wanneer jij met jouw smartphone in de hand aan het bellen of appen bent. Een telefoonhouder zorgt ervoor dat jij onbezorgd handsfree kunt bellen en makkelijk jouw navigatie kunt bekijken. Het is belangrijk om voor optimale veiligheid te kiezen. Zonder een houder loop je risico’s in het verkeer omdat de kans op een verkeersongeluk veel groter is.

Als montage aan de voorruit niet de voorkeur heeft, is het ook mogelijk de autohouder aan of op het dashboard te plaatsen. Een dashboard autohouder is vaak wel permanent bevestigd met een kleefysteem of schroefsysteem. De houder is daardoor dus wel altijd direct klaar voor gebruik, maar wat minder eenvoudig te verwijderen.

Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
 1. -33%
  Mobigear Sticky Anti-Slip Mat Dashboard Telefoonhouder Auto Universeel - Zwart
  Regular Price 11,95 incl btw Special Price 7,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 2. -40%
  Kram Fix2Car Dashboard Telefoonhouder Auto Universeel 63-73mm - Zwart
  Regular Price 49,95 incl btw Special Price 29,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 3. -50%
  Haicom Magneet Dashboard Telefoonhouder Auto voor de Apple iPhone 6(s) - Zwart
  Regular Price 19,95 incl btw Special Price 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 4. -50%
  Haicom Magneet Dashboard Telefoonhouder Auto voor de Apple iPhone 6(s) Plus - Zwart
  Regular Price 19,95 incl btw Special Price 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina