Telefoonhouder auto met zuignap

Telefoonhouder auto met zuignap

Een van de meest gebruikte en makkelijk toe te passen is de telefoonhouder auto met zuignap. Er zijn meerder manieren om een autotelefoonhouder in jouw bolide te bevestigen, maar deze is wel heel eenvoudig. Deze telefoonhouder bevestig je binnen enkele seconden in jouw auto en je kunt vervolgens veilig rijden.

Eenvoudige telefoonhouder in de auto

De zuignap is de meest eenvoudige manier om jouw telefoonhouder auto te bevestigen. De houders zijn simpel te installeren op iedere vlakke ondergrond. De meest gebruikelijke plek is de voorruit. Dit raden we ook aan omdat je dan ook het beste zicht heb met navigeren. Het is ook mogelijk om sommige zuignaps op het dashboard te installeren. Wil je nu onderweg jouw telefoon opladen. Dan kun je een telefoonhouder met laadfunctie kiezen, zodat je nooit met een lege smartphone komt te zitten.

Zuignap op voorruit bevestigen….en klaar!

Zoals we al lieten weten is de beste plek voor jouw telefoonhouder auto zuignap namelijk de voorruit. Wanneer je goed wilt kunnen kijken of jouw mobiele telefoon, om de weg die je rijdt goed te kunnen volgen, dat is dit de meest veilige plek. Het dashboard is daar minder geschikt voor. Je hebt dan geen optimaal zicht op jouw mobiele telefoon.

We geven wel een stellig advies: wanneer je de autohouder met zuignap op de voorruit bevestigt, kijk dan wel goed uit dat je zicht niet wordt belemmerd op de verkeerssituaties die jij tegenkomt. Installeer de houder altijd op een plek waar het veilig voor jezelf is.

Waarom een telefoonhouder in de auto gebruiken?

Het niet gebruiken van een telefoonhouder (of uiteraard een intercom systeem) brengt flinke risico’s met zich mee wanneer jij tijdens het autorijden aan het bellen of appen bent. Snel even je smartphone pakken, een telefoonnummer opzoeken of een bericht sturen: het is allemaal levensgevaarlijk! Met een telefoonhouder auto kun je veilig autorijden en toch af en toe op je display kijken. Je hoeft jouw mobiele telefoon niet te pakken, deze zit tenslotte bevestigd op jouw voorruit (met de zuignap dus), bekerhouder of dashboard.

Hoe werkt een telefoonhouder auto zuignap?

Een autotelefoonhouder met zuignap plak je gewoon op je raam of dashboard. Wanneer je de zuignap net hebt gekocht, haal dan eerst het beschermplastic er af. Als je de zuignap op het raam plakt doe dit dan op een plek zodat je nog wel voldoende zicht hebt op de weg en het verkeer. Wanneer je de zuignap tegen het raam aandrukt, lift dan een klein stukje met jouw nagel omhoog, wacht vervolgens totdat de houder goed zit en laat los. Plakt de houder goed? Rijden dan maar.

Universele zuignaps

Er zijn diverse universele zuignaps waarmee je alle telefoon handig kunt bevestigen in de houder. Neem de Mobigear Smartphone Autohouder Zuignap Universeel. Deze Mobigear smartphone houder is geschikt voor alle smartphones tot 10cm breed. De autohouder kan met een stevige zuignap aan de voorruit van de auto worden bevestigd.

Magnetische zuignaps

Vind je het handig om een zuignap met magneet te hebben? De Macally TELEMAG is een mooi voorbeeld van een autotelefoonhouder met magneet. Deze magnetische zuignaphouder met een uitrekbare telescopische arm is uitstekend om handsfree mee te bellen en uw iPhone of smartphone voor navigatie te gebruiken. Het grote voordeel aan het gebruik van een dashboardvoet dat bij deze houder zit, is dat uw zicht niet wordt belemmerd tijdens het rijden.

Deze zuignap heeft een telescopische arm, uitrekbaar van 10 cm tot 15 cm waardoor je een korte kijkafstand hebt. De houder beschikt over een 100% veilige neodymiummagneet die 50% sterker is dan een normale magneet en die elk formaat smartphone, zelfs in een beschermhoes, stevig kan vasthouden.

De meest bekende smartphone autohouder is deze met een raamhouder ofwel zuignap. Een zuignap autohouder kan aan de voorruit in de auto worden bevestigd met een kleef of zuig systeem. De houder zit hierdoor perfect in het zicht, en is snel te bevestigen of verwijderen.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 37

Pagina
per pagina
 1. -45%
  Puluz Tripod Adapter Zuignap Telefoonhouder Auto voor de GoPro - Zwart
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 2. -56%
  Puluz Gorilla Pod Zuignap Telefoonhouder Auto voor de GoPro - Zwart
  Regular Price 24,95 incl btw Special Price 10,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 3. -31%
  Puluz Zuignap Telefoonhouder Auto voor de GoPro - Zwart
  Regular Price 12,95 incl btw Special Price 8,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 4. -33%
  Kram Fix2Car Zuignap Telefoonhouder Auto voor de Samsung Galaxy S8 - Zwart
  Regular Price 39,95 incl btw Special Price 26,95 incl btw
  Morgen bezorgd
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 37

Pagina
per pagina