Advies over onze producten

Het assortiment van hoesjesdirect.nl is zeer uitgebreid. Daardoor kan het maken van een keuze soms lastig zijn. Om je te helpen de juiste keuze te maken, kan je gebruikmaken van onderstaande artikelen. Mocht je daarna toch nog vragen hebben of liever persoonlijk advies ontvangen, dan staat onze klantenservice uiteraard altijd voor je klaar.

Advies over telefoonhoesjes

In onze webshop vind je smartphonehoesjes voor verschillende toestellen. Vind je het lastig om een keuze te maken? In dit artikel kom je meer te weten over de verschillende beschikbare varianten!

Advies over screenprotectors

Met een screenprotector kun je het beeldscherm van je toestel beschermen. We vertellen je graag meer over de verschillende varianten, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken!

Advies over powerbanks

Ben jij op zoek naar een powerbank om je smartphone onderweg mee op te kunnen laden? In dit artikel lees je meer over alle verschillende mogelijkheden op het gebied van powerbanks

Advies over telefoonhouders auto

Met een telefoonhouder voor in de auto kun je veilig en verantwoord gebruik maken van je smartphone tijdens het rijden. Welke autohouder past het beste bij jou?

Advies over telefoonhouders fiets

In dit artikel lees je nuttige informatie over telefoonhouders fiets. Ontdek meer over de verschillende kenmerken en voor- en nadelen van elk type telefoonhouder fiets.