Advies over onze producten

Het assortiment van hoesjesdirect.nl is zeer uitgebreid. Daardoor kan een keuze maken soms lastig zijn. Om je te helpen de juiste keuze te maken kan je gebruik maken van onderstaande artikelen. Mocht je daarna toch nog vragen hebben of liever persoonlijk advies ontvangen, dan staat onze klantenservice uiteraard altijd voor je klaar.Advies over telefoonhoesjes

Er zijn erg veel soorten telefoonhoesjes. Ben je op zoek naar een hoesje maar weet je niet precies welke je moet kiezen? Wat zijn de verschillen, voordelen en wat kun je ermee?

Meer info over telefoonhoesjes

Advies over powerbanks

Ben jij op zoek naar een powerbank? Tegenwoordig kun je kiezen uit diverse soorten met verschillende capaciteiten. Hierdoor is het nog lastiger geworden om een keuze te maken.

Meer info over powerbanks

Advies telefoonhouders fiets

Een telefoonhouder op de fiets is zeer gemakkelijk en zorgt ervoor dat je veilig op de fiets zit. Zoek je een gesloten, open of een tas telefoonhouder voor de fiets?

Meer info over telefoonhouders fiets

Advies telefoonhouders auto

Met een telefoonhouder voor in de auto kun je veilig en verantwoord gebruik maken van je smartphone tijdens het rijden. Welke variant past het beste bij jou?

Meer info over telefoonhouders auto

Advies over screenprotectors

Met een screenprotector kun je ook het beeldscherm van je toestel beschermen. We vertellen je graag meer over de verschillende varianten.

Meer info over screenprotectors