Telefoonhoesjes Haarlem - hoesjesdirect.nl

Zoek je een telefoonhoesje, tablethoes of bijvoorbeeld een accessoire voor je laptop, en kom je uit de buurt van Haarlem? Kom dan je bestelling direct dezelfde werkdag afhalen bij onze afhaalbalie in Haarlem. Hoesjesdirect.nl heeft een assortiment van ruim 30.000 hoesjes en accessoires voor alle merken en modellen smartphones, tablets en laptops. Er zijn producten van ruim 200 internationale topmerken verkrijgbaar. Met een van de grootste collecties telefoonhoesjes en accessoires voor smartphone, tablet en laptop in Nederland, maar zeker in Haarlem en omstreken, kan je bij ons altijd slagen!

Let op: Wij zijn in de eerste plaats een webwinkel, en hebben niet alle 30.000 producten fysiek uitgestald. Het is daarom ook niet mogelijk een product uit te zoeken bij de afhaalbalie. Enkel online geplaatste bestellingen kunnen worden afgehaald! Maak dus eerst online een keuze, bestel deze, en kom je bestelling bij ons afhalen zodra je bericht hebt dat het klaar staat. Op de product pagina kan je zien of het product wel of niet beschikbaar is in het magazijn bij onze afhaalbalie. Als het product op voorraad is kan je vaak dezelfde dag al langskomen.

Hoe kan ik een product bestellen en afhalen?

  1. Kies online de gewenste producten uit.
  2. Plaats een bestelling via de website waarbij je kiest voor "Afhalen bij afhaalbalie Haarlem".
  3. Reken direct online af of kies voor de betaaloptie "Contant / PIN bij afhaalbalie Haarlem".
  4. Haal je bestelling af bij onze afhaalballie in Haarlem!

Openingstijden afhaalbalie Haarlem

Maandag10:00 - 19.00 uur
Dinsdag10:00 - 19.00 uur
Woensdag10:00 - 19.00 uur
Donderdag10:00 - 19.00 uur
Vrijdag10:00 - 19.00 uur
Zaterdag & zondagAfhaalbalie gesloten
hoesjesdirect.nl Haarlem

Een product reserveren

Zomaar langskomen zonder online bestelling te plaatsen is helaas niet mogelijk. Ons assortiment is te groot en divers om je bij een bezoek te helpen het juiste product te selecteren. Mocht je thuis met vragen zitten dan helpt onze klantenservice je uiteraard wel graag verder via telefoon of e-mail.

Als je een bestelling plaatst via onze webwinkel kan je kiezen voor de verzendoptie "Afhalen bij afhaalbalie Haarlem".

Betalen bij afhalen

Je kunt direct online afrekenen, maar contant betalen of pinnen is ook mogelijk bij de afhaalbalie. Kies hiervoor bij je bestelling voor "Contant / PIN afhaalbalie Haarlem". Je kunt via de website afrekenen met alle beschikbare betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard of PayPal. Achteraf betalen is helaas niet mogelijk i.c.m. afhalen bij onze afhaalbalie in Haarlem.