Alcatel 3L (2020) hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod 3L (2020) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Verschillende Alcatel 3L (2020) hoesjes verkrijgbaar

De mooiste Alcatel 3L (2020) hoesjes kun je vinden bij hoesjesdirect.nl. Heb je een nieuw toestel aangeschaft, maar heb je nog geen Alcatel 3L (2020) hoesje om je smartphone goed te kunnen beschermen? Bij ons ben je aan het goede adres! Er zijn hoesjes verkrijgbaar in diverse kleuren en met leuke prints. Ons assortiment is zo opgesteld dat er voor iedereen wat leuks bij zit.

Het is ontzettend belangrijk om je smartphone te voorzien van een beschermend hoesje. Zonder bescherming is het toestel namelijk ontzettend kwetsbaar. Je hoeft je Alcatel 3L (2020) maar net ergens tegenaan stoten, en de schade is al op het toestel aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan barsten, krassen, deuken. Je gebruikt je smartphone natuurlijk volop, waardoor er veel situaties voorkomen waarbij het toestel beschadigd kan raken. Een hoesje biedt dan een goede bescherming aan het toestel.

Je zult misschien denken "ik ben altijd erg voorzichtig met mijn smartphone, dus ik heb geen beschermend hoesje nodig.". Echter hoeft een beschadiging aan je smartphone niet eens je eigen schuld te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je een kindje hebt rondlopen die nog weleens jouw smartphone mee wil pakken om een spelletje te spelen. De kans dat een jong kindje het toestel laat vallen is helaas erg groot. De smartphone kan dan snel beschadigd raken. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dat jouw huisdier schade veroorzaakt aan je smartphone. Misschien heb je je smartphone veilig op tafel gelegd, maar schuift de kat deze "per ongeluk" van de tafel op de grond.

Om het risico weg te nemen, is het zeer verstandig om een exemplaar uit te kiezen uit het assortiment Alcatel 3L (2020) hoesjes van hoesjesdirect.nl. Zo houd je je smartphone netjes en mooi, en gaat hij nog heel lang mee.

Specificaties van de Alcatel 3L (2020) 

De Alcatel 3L (2020) is in mei 2020 aangekondigd en uitgebracht. Het toestel is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar; namelijk in het zwart, turquoise en in het blauw/paars. De achterkant van het toestel is gemaakt van 2,5D glas. Hierdoor kan de achterkant van het toestel veranderen van kleur. Als licht vanaf een andere invalshoek op het toestel valt, dan zal de kleur van het toestel er anders uit zien.

De Alcatel 3L (2020)  heeft een opslaggeheugen van 64GB en 4GB RAM. De Alcatel 3L (2020) beschikt over een 6,22 inch HD display met een pixeldichtheid van 270 ppi. Het beeldverhouding van het scherm is 19:9.

De Alcatel 3L (2020) heeft vier camera’s op het toestel zitten. Aan de achterkant zit een 48 megapixel AL-camera, dit is een 4 in 1 grote pixel met een groot diafragma. Daaronder zit de 5 megapixel supergroot hoeklens camera, en tot slot zit er een 2 megapixel macrocamera waarmee je de kleinste details kunt vastleggen. Aan de voorkant van de Alcatel 3L (2020) zit een 8 megapixel selfiecamera met een LCD-flitser. 

De Alcatel 3L (2020) heeft een batterijcapaciteit van 4000 mAh. Bij normaal gebruik van de Alcatel 3L (2020) kan het toestel 24 uur lang mee gaan zonder dat het toestel opgeladen moet worden. Het toestel kan opgeladen worden met een micro-USB 2.0 oplader. 

Aan de zijkant van het toestel zit een Google Assistant knop waarmee je Google kunt gebruiken wanneer jij dat nodig hebt. Je drukt de knop in, en zo kan je Google meteen om raad vragen. Google Assistant helpt je bijvoorbeeld bij dingen opzoeken, je contacten bereiken en nog veel meer. 

Wat kan er gebeuren zonder Alcatel 3L (2020) hoesje?

Als je je smartphone niet beschermt met een Alcatel 3L (2020) hoesje, dan is de kans groot dat het toestel beschadigd zal raken. In sommige gevallen is het mogelijk om de schade te laten repareren. Echter kan dit ontzettend hoge reparatiekosten opleveren. In andere gevallen is de schade zelfs zo erg dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval zul je een nieuw toestel aan moeten schaffen, wat natuurlijk al helemaal duur kan uitvallen.

Dergelijke onvoorziene hoge kosten kun je gemakkelijk voorkomen met een Alcatel 3L (2020) hoesje. Je kunt het aanschaffen van een telefoonhoesje dus zien als een kleine investering voor het voorkomen van hoge rekeningen voor reparatie of vervanging.

Wat zijn de voordelen van Alcatel 3L (2020) hoesjes?

Naast de beschermende functie van een Alcatel 3L (2020) hoesje zijn er nog wel meer voordelen te benoemen. Zo biedt een telefoonhoesje voor de Alcatel 3L (2020) je de kans om jouw toestel een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven. Je kunt een hoesje uitzoeken in een stijl die jij mooi vindt en die goed bij je past. Wat betreft kleur en design zijn er namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Het assortiment Alcatel 3L (2020) hoesjes van hoesjesdirect.nl is zo opgesteld dat er voor iedereen wel een exemplaar tussen zit wat goed bij hem of haar past. Er zijn verschillende modellen telefoonhoesjes te vinden, dus je kunt kiezen voor een model wat je echt handig vindt.

Naast de bescherming en uitstraling bevat een telefoonhoesje in veel gevallen ook nog andere functies. Zo zijn er verschillende Alcatel 3L (2020) hoesjes te vinden waar een stand in is verwerkt. Met dit standaardje kun je je toestel rechtop op tafel neerzetten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een filmpje wilt kijken of een artikel wilt lezen, maar je je handen vol hebt.

Ook zijn er hoesjes te vinden waarin je wat pasjes kunt opbergen. Hiervoor zijn dan op maat gemaakte vakjes in het ontwerp verwerkt. Met je belangrijkste pasjes in je telefoonhoesje kun je je portemonnee lekker thuis laten wanneer je een keer de deur uit gaat.

Alcatel 3L (2020) bookcases

De bookcases zijn erg populair. Een Alcatel 3L (2020) bookcase lijkt een beetje op een boekje dat je open kunt klappen. Als je het hoesje openklapt, dan heb je aan de linkerkant vaak ruimte voor pasjes en briefgeld. Aan de rechterkant heb je de binnencase zitten met de afmetingen van de Alcatel 3L (2020). Hier kun je de smartphone in stoppen, zodat hij goed in het hoesje blijft zitten. Als het hoesje dicht zit, wordt de Alcatel 3L (2020) vanaf iedere kant optimaal beschermd. Met een bookcase voor de Alcatel 3L (2020) vergeet je nooit meer je pasjes of je geld. Sommige bookcases hebben nog een extra functie. Je kunt bij bepaalde bookcases ook de binnencase met het toestel los halen van de bookcase. Zo heb je alleen maar een backcover om de Alcatel 3L (2020) heen zitten. Als je de bookcase weer wilt gebruiken, kun je de binnencase weer gemakkelijk in de bookcase plakken met een magneet of een drukknopbevestiging.

Flipcases voor de Alcatel 3L (2020) 

Alcatel 3L (2020) flipcases lijken heel erg op de bookcases. Deze modellen hoesjes lijken heel erg op elkaar, maar zijn toch net even anders. De flap aan het hoesje dat je kunt openklappen zit bij een flipcase aan de onderkant of bovenkant in plaats van aan de zijkant zoals bij een bookcase.

Zachte en harde Alcatel 3L (2020) cases

Ben je op zoek naar een hoesje dat je niet open hoeft te klappen? Dan is een backcover wel wat voor jou! Een backcover zit namelijk alleen aan de achterkant en de zijkanten van het toestel. Het beeldscherm van de Alcatel 3L (2020) blijft vrij, zodat je je meldingen kunt zien binnenkomen. Het hoesje is zeer compact, en past gemakkelijk in je broekzak.

Veel mensen kiezen voor één van de Alcatel 3L (2020) softcases. Softcases zitten stevig om het toestel heen, en bieden een uitstekende bescherming. Doordat de softcases gemaakt worden van siliconen of van TPU, zijn de hoesjes erg flexibel en buigbaar. Een softcase is daardoor gemakkelijk van het toestel af te halen. Voor mensen die vaak van telefoonhoesje willen switchen zijn softcases erg handig. 

De Alcatel 3L (2020) hardcases zijn een stuk harder dan softcases. Deze hoesjes worden gemaakt van harde materialen die niet flexibel zijn. Deze hoesjes bestaan vaak uit meerdere onderdelen die je in elkaar moet schuiven of klikken. Zo zit het hoesje stevig om het toestel heen en krijgt je Alcatel 3L (2020) de benodigde bescherming.

Alcatel 3L (2020) screenprotectors

Om de bescherming helemaal af te maken, is het handig om een Alcatel 3L (2020) screenprotector op je beeldscherm te plakken. Een screenprotector is een extra plaatje van glas of kunststof waarmee je het beeldscherm kunt beschermen. Als je Alcatel 3L (2020) een keer valt, dan zal de screenprotector de eerste klap van de val opvangen. Het daadwerkelijke beeldscherm van het toestel wordt hierdoor gespaard.

Bij het uitzoeken van een screenprotector heb je de keuze tussen verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant van kunststof. Deze variant betreft een soort sticker die je op het beeldscherm van de Alcatel 3L (2020) kunt plakken. De sticker is precies op maat gemaakt voor het toestel, en is voorzien van de benodigde uitsparingen.

Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een screenprotector van gehard glas. Deze variant geeft doorgaans de mooiste afwerking op het toestel. Omdat het glas natuurlijk hetzelfde aanvoelt als het daadwerkelijke beeldscherm van je toestel, zul je na verloop van tijd niet eens meer door hebben dat er een screenprotector op het toestel zit. De gevoeligheid van het touchscreen blijft volledig behouden bij een screenprotector van gehard glas.

De beste service voor jou

Wij snappen dat het best wel lastig kan zijn om een geschikte Alcatel 3L (2020) cover te vinden. Zou je meer informatie willen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van hoesjesdirect.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt product! Wij adviseren je over verschillende Alcatel 3L (2020) covers die wij aanbieden.

Heb je een bestelling geplaatst, maar is je bestelling nog niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen de bestelling opzoeken in ons systeem en de status voor je controleren. Eventuele problemen kunnen we direct voor je oplossen.

Je kunt de klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 uur. 

Neem ook een kijkje in ons assortiment Alcatel 3X (2020) hoesjes, of neem een kijkje in ons assortiment Alcatel 1SE (2020) hoesjes.