Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 8.9 - 2739 klantenreviews

iPad 1 Hoesjes

Bekijk hieronder alle iPad 1 hoesjes uit ons assortiment. Er zijn hoesjes in verschillende modellen, kleuren en materialen. Gebruik de handige filters aan de linkerzijde om jouw ideale iPad 1 hoesje te vinden. Je kan kiezen uit verschillende topmerken, verschillende types of extra opties. Ons assortiment is zeer divers waardoor er ook voor jou een perfect iPad 1 hoesje is te vinden. Navigeer naar jouw ideale hoesje en bestel deze direct.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren


Een hoesje voor de Apple iPad 1

De Apple iPad is in 2010 geïntroduceerd en sloeg direct aan bij het grote publiek. Achteraf kunnen we zelfs stellen dat Apple met de iPad 1 een ware revolutie op het gebied van gebruik van multimedia heeft gezorgd. Hedendaags ligt in vrijwel ieder huishouden wel een iPad of andere tablet beschikbaar, en dat is allemaal begonnen met de iPad van Apple. Om dit mooie en revolutionaire apparaat te beschermen raden we je aan gebruik te maken van een van onze iPad 1 hoesjes.

Handig bij bedienen

Als je op zoek bent naar een iPad 1 hoesje, dan zijn er verschillende categorieën om uit te kiezen. Er zijn diverse iPad 1 hoesjes met een ingebouwde standaard wat het eenvoudig maakt de iPad rechtop te plaatsen op tafel. Gebruikt dit type hoezen bijvoorbeeld om familie en vrienden foto's of video's te laten zien. Is dergelijke functionaliteit niet noodzakelijk bij een iPad 1 hoesje, dan kan je kiezen uit iPad 1 backcovers of wellicht een iPad 1 sleeve waar de iPad in het geheel in geschoven kan worden. Er is keuze genoeg op het gebied van iPad 1 hoesjes bij HoesjesDirect.

Goede service, snelle levering

De zoektocht naar het perfecte iPad 1 hoesje heeft waarschijnlijk al lang geduurd. De keuze in iPad 1 hoesjes is immers niet meer zo groot als voorheen. Nadat je jouw bestelling hebt gedaan bij HoesjesDirect sturen wij het product direct op middels PostNL. Zo kan je jouw iPad 1 zo snel mogelijk voorzien van de benodigde bescherming bij dagelijks gebruik.