Apple iPad 10.2 (2019) - Alle hoezen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

iPad 10.2 hoes

Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment iPad 10.2 hoezen. Naast iPad hoezen hebben wij ook diverse iPad 10.2 accessoires zoals screenprotectors, houders, kabels en meer. Shop alle accessoires voor jouw iPad bij hoesjesdirect.nl

De iPad 10.2 is in 2019 geïntroduceerd door Apple. De iPad heeft een 10.2 inch retina display en ondersteunt het gebruik van een smart keyboard. Een smart keyboard is een toetsenbord dat je kunt bevestigen aan een iPad 10.2. Hiermee kun je typen zoals op een computer. Ondanks dat de nieuwe iPad kleiner is dan een laptop, is het net zo krachtig en eenvoudig te gebruiken. Een mooie Apple iPad moet goed beschermd worden om schade te voorkomen. Maak daarom gebruik van een iPad 10.2 hoes.

Een iPad 10.2 beschermen

De beste manier om een iPad te beschermen is door gebruik te maken van een tablet hoes. Bij hoesjesdirect.nl vind je stevige iPad 10.2 hoezen om jouw nieuwe iPad te beschermen. Een iPad 10.2 hoes verkleint de kans op schade zoals een gebroken scherm of krassen. Wil je langer gebruik maken van jouw Apple iPad? Koop dan nu een hoesje en kies uit diverse modellen, kleuren en designs.

iPad 10.2 book cover of transparant hoesje?

Er zijn verschillende modellen iPad 10.2 hoezen verkrijgbaar. Om de keuze makkelijker te maken zullen wij een aantal modellen toelichten. Een populair hoesje is een iPad 10.2 book cover. Een book cover beschermt de voor- en achterkant van een iPad. Daarnaast kun je met een book cover de iPad in verschillende standen zetten, zoals staand of liggend. Onze book covers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Je kunt ook kiezen voor een transparant hoesje voor iPad 10.2. Een transparant hoesje is ideaal als je graag het design van jouw iPad wilt behouden. Het enige nadeel is dat vaak alleen de achterkant wordt beschermd.

iPad 10.2 hoes bestellen met gratis verzending

Weet jij al welk hoesje je gaat bestellen? Bij hoesjesdirect.nl profiteer je van diverse voordelen zoals gratis verzending op alle bestellingen in Nederland en België. Heb je vragen over onze producten of een algemene vraag? Dan kun je onze klantenservice 5 dagen per week bereiken.