iPad (2017)
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Apple iPad (2017) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

iPad 2017 hoesjes voor jouw kostbare bezit

Hoesjes voor de iPad uit 2017 beschermen jouw mooie toestel uit dit jaar. Een tablet is een veelgebruikt apparaat onder kinderen. Daarnaast is het een handig toestel om op veel plekken te gebruiken. Voor een iPad betaal je ook best wat geld, dus veel mensen hebben redenen om hier zuinig op te zijn. iPad 2017 hoesjes zorgen ervoor dat jij langer kunt genieten van een onbeschadigd toestel.

De iPad uit 2017

De iPad die in 2017 is uitgekomen is de opvolger van de iPad Air 2. De iPad 2017 heeft ten opzichte van het vorige model dezelfde kleuren: zilver, spacegrijs en goud. De camera is hetzelfde en ook de vingerafdruksensor Touch ID is wederom aanwezig. Er is ook nog altijd een versie met en eentje zonder mobiel internet. Het display van de iPad 2017 is niet meer volledig gelamineerd. Daarnaast is er geen antireflectiecoating. Hierdoor is het scherm in de volle zon minder goed zichtbaar. De iPad 2017 heeft een formaat van 9.7 inch.

Hoe zijn de hoesjes voor de iPad 2017 te gebruiken?

Voor de iPad 2017 zijn ontzettend veel leuke handige hoesjes te bestellen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Van bookcases tot backcovers. En van sleeves tot kinderhoezen en lederen hoezen. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn en welke iPad 2017 hoesjes bij jou passen, maak jij je keuze. De hoesjes zijn op verschillende manieren te gebruiken en toe te passen. Heb je een bookcase voor de iPad 2017, dan kun je deze open- en dichtslaan. Een backcover bevestig je weer als een omhulsel voor jouw tablet. Sleeves zijn weer zeer gemakkelijk wanneer je een de tablet snel uit de hoes wilt halen.

Bekijk hierboven alle iPad (2017) hoesjes uit ons assortiment. Er zijn hoesjes in verschillende modellen, kleuren en materialen. Gebruik de handige filters aan de linkerzijde om jouw ideale iPad (2017) hoesje te vinden. Je kan kiezen uit verschillende topmerken, verschillende types of extra opties. Ons assortiment is zeer divers waardoor er ook voor jou een perfect iPad (2017) hoesje is te vinden. Navigeer naar jouw ideale hoesje en bestel deze direct.

Meer: iPad 10.2 (2019) hoesjes, MacBook 12 inch (2015-2018) hoesjes en iPhone Xs Max hoesjes.