iPad Pro 11 (2020)
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPad Pro 11 (2020) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Hoesjes voor je Apple iPad Pro 11 (2020)

Op zoek naar een hoesje voor jouw nieuwe iPad Pro 11? Je hebt net je nieuwe iPad gekocht en wil natuurlijk voorkomend dat er binnen korte tijd een vervelende barst in het scherm zit of dat er andere schade ontstaat. Jouw tablet bescherm je het beste met een hoesje. Door de veelzijdige keuze in onze webshop kun je een hoesje uitkiezen die het beste bij jou en jouw Apple iPad Pro 11 past>/p>

Belangrijke kenmerken iPad Pro 11 (2020)

De nieuwe Apple iPad Pro 2020 - 11 inch is voorzien van professionele groothoek- en ultragroothoekcamera's. Daarnaast biedt de iPad pro 2020 ondersteuning voor het nieuwe Magic Keyboard met trackpad 2 en de Apple Pencil 2. De nieuwe iPad Pro 2020 heeft zoveel snelheid en kracht dat mening laptop er jaloers op wordt.

Wat zijn de beste hoezen voor de iPad Pro 11 (2020)?

We hebben de collectie hoezen voor de iPad Pro 11 (2020) breed en divers opgesteld, omdat niemand hetzelfde is en iedereen andere voorkeuren heeft voor bijvoorbeeld model, kleur, materiaal en ontwerp. Neem eens een kijkje in het assortiment, en vind de perfecte hoes voor jou!

Bookcovers iPad Pro 11 (2020)

Een bookcover is een hoes die net zoals een boek openklapt. De iPad Pro 11 (2020) kan in de bookcover worden bevestigd in de binnencase, zodat deze goed wordt beschermd. De voorflap kan dicht worden geklapt om ook het beeldscherm van de tablet te beschermen wanneer u deze niet gebruikt. Doorgaans worden bookcovers ook voorzien van een standaard-functie, waardoor het mogelijk wordt om de iPad Pro 11 (2020) rechtop neer te zetten om bijvoorbeeld een film te kijken of de krant te lezen. Bookcovers zijn in veel varianten verkrijgbaar. Zo is er veel keuze op het gebied van kleur, materiaal en design.

Backcovers iPad Pro 11 (2020)

Een backcover is een hoes die de hoeken, achterkant, en zijkanten van de iPad Pro 11 (2020) beschermt. Het beeldscherm wordt bij dit product vrijgehouden, zodat u de iPad direct kunt gebruiken. Backcovers zijn in vele varianten beschikbaar. Naast het verschil in kleur is er ook veel verschil in dikte en design.

Kidscovers voor jouw tablet

Als de tablet voornamelijk door jongere kinderen wordt gebruikt, dan is een kidscover misschien wel de juiste keuze voor jou. Een kidscover is een extra beschermende hoes voor de iPad Pro 11 (2020), zodat de tablet niet beschadigd raakt wanneer er iets minder zorgvuldig mee om wordt gegaan. Kidscovers zijn altijd voorzien van een stevige handgreep, zodat deze gemakkelijk mee te dragen zijn. Met een kidscover kun je kinderen zorgeloos laten spelen en leren met de iPad Pro 11 (2020).

Screenprotectors voor jouw Apple iPad

Welke hoes u ook gebruikt voor de iPad Pro 11 (2020), het is altijd aan te raden om deze te combineren met een mooie screenprotector. Op deze manier heeft u ook optimale bescherming voor het beeldscherm. Screenprotectors zijn beschikbaar in verschillende varianten zoals een glazen screenprotector, een kunststof screenprotector en een vloeibare screenprotector.

Toch niet tevreden met het ontvangen product? Dat is geen probleem!

Als het ontvangen product toch niet helemaal bevalt, dan is het mogelijk om deze te retourneren binnen de retourtermijn van 30 dagen. Als je ervoor kiest om het product te ruilen, dan kun je gebruik maken van onze gratis ruilservice. In dat geval ontvang je van ons een gratis retourzegel waarmee je het product kosteloos kunt retourneren.

Service en kwaliteit

Het assortiment voor de iPad Pro 11 (2020) wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt er dus altijd vanuit gaat dat een product lang mee gaat. Bij Hoesjesdirect.nl vinden we een goede service enorm belangrijk. Mocht er toch iets fout zijn gegaan in je bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het oplossen van eventuele problemen.