Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 8.9 - 2717 klantenreviews

iPhone 3G / 3Gs Hoesjes

Bekijk hier alle iPhone 3G / 3Gs hoesjes uit ons assortiment. Er zijn hoesjes in verschillende modellen, kleuren en materialen. Gebruik de handige filters om het ideale iPhone 3G / 3Gs hoesje te vinden. Je kan kiezen uit verschillende topmerken, maar ook uit minder bekende lokale merken. Het assortiment is zeer divers waardoor er voor elke gebruiker een perfect iPhone 3G / 3Gs hoesje is te vinden.

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Een hoesje voor de iPhone 3Gs of 3G

Bij hoesjesdirect.nl hebben we een groot assortiment iPhone 3Gs Hoesjes en iPhone 3G hoesjes. Ons ruime assortiment met verschillende modellen biedt u een grote keuze aan iPhone 3Gs hoesjes in alle prijsklassen. Vrijwel alle modellen kunnen wij direct uit eigen magazijn leveren zodat de bestelling vrijwel altijd dezelfde dag nog verzonden kan worden.

Kies het ideale Hoesje voor iPhone 3Gs

Iedereen heeft andere wensen voor een hoesje voor zijn of haar telefoon. Moet het toestel volledig beschermd zijn? Of moet het display altijd direct toegankelijk zijn? Kies bijvoorbeeld een flip hoesje met bescherming aan zowel de voor- als achterkant door middel van een klep voor het display.

Een iPhone 3Gs hardcase hoesje geeft stevige bescherming aan het toestel, terwijl het display altijd vrij toegankelijk is. Zo kunt u direct een gesprek aannemen en werken met uw iPhone 3G/3Gs zonder hinder. Er zijn ook modellen van zacht kunststof voor extra bescherming bij schokken en stoten, dit zijn de TPU & siliconen hoesjes. Als u advies wilt hebben over de keuze van uw iPhone 3Gs hoesje, dan helpen we u daar graag mee. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Meer: iPhone 7 hoesjes, iPhone 6 / 6s hoesjes en iPhone 5S hoesjes.