iPhone 5 / 5S

Bekijk alle iPhones
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 5 / 5S hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een hoesje voor de iPhone 5 of iPhone 5S

Ben je op zoek naar iPhone 5 of iPhone 5S hoesje? De iPhone 5 is de eerste van een nieuwe lijn iPhone modellen. Grootste verandering was het grotere scherm, maar ook het gebruik van aluminium in de behuizing van het toestel. De iPhone 5 is voorzien van een snellere processor, de A6 chip, en kan daarmee alle apps en functies die we tegenwoordig graag gebruiken met gemak aan. De iPhone 5S kwam een jaar later, en bevatte enkele upgrades op het gebied van prestaties en gebruiksgemak met als opvallendste detail de Touch ID functie. Om dit prachtige toestel optimaal te beschermen is het verstandig gebruik te maken van een iPhone 5 of iPhone 5S hoesje.

De iPhone 5 is met het grote display en de aluminium achterkant erg mooi, maar ook kwetsbaar. Daarom is het verstandig om een iPhone 5 hoesje te gebruiken. Met een hoesje voor iPhone 5 is de kans op schade enorm beperkt, en heb je tevens de mogelijkheid het toestel aan te passen aan je eigen stijl. Als je juist de iPhone zelf mooi vind kies je voor een transparant iPhone 5 hoesje wat bijna niet opvalt, maar wil je een persoonlijke look aan je toestel geven, dan kies je voor een vrolijk gekleurd of zakelijk iPhone 5 hoesje. Zo zorg je ervoor dat je naast de nodige bescherming ook een eigen touch kunt geven aan de verschijning van je toestel.

Groot assortiment hoesjes voor iPhone 5S / iPhone 5

Om je voldoende keuze te bieden bij het kiezen van jouw iPhone 5 hoesje hebben wij een groot assortiment samengesteld van ruim 1000 iPhone 5S hoesjes. Hiermee bieden we je het grootste assortiment hoesjes voor iPhone 5 in Nederland! Je kunt kiezen uit ruim 1000 modellen van 160 verschillende merken van over de hele wereld. Wij twijfelen er niet aan dat iedereen zijn ideale iPhone 5 hoesje kan vinden in onze collectie. Filter eenvoudig op kleur, model, materiaal of merk, en je kunt snel het perfecte hoesje vinden om je iPhone 5 te beschermen.

Snelle levering, goede service

Als je net jouw nieuwe iPhone 5 binnen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk beschermen. Wij hebben alle hoesjes voor iPhone 5 op voorraad in ons magazijn in Haarlem, en kunnen je bestelling op werkdagen altijd direct dezelfde dag verzenden. Zo heb je jouw nieuwe iPhone 5 hoesje meestal al de volgende dag in huis. Mocht je vragen hebben over het kiezen van het perfecte hoesje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies en tips over het kiezen van de ideale iPhone 5 hoesjes.

iPhone 5 hoesjes

Meer: iPhone 5C hoesjes, iPhone SE hoesjes en iPhone 7 hoesjes.