iPhone 5 / 5S Hoesjes

Bekijk alle iPhones

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 5 / 5S hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

iPhone 5 / 5S hoesjes voor jou!

Heb jij de iPhone 5 of de iPhone 5S, maar heb jij nog geen iPhone 5 / 5S hoesje om je toestel goed te kunnen beschermen? We raden je aan om je smartphone zo snel mogelijk te voorzien van een passende bescherming, zodat je kunt voorkomen dat jouw toestel beschadigd raakt. Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan iPhone 5 / 5S hoesjes. Wij hebben veel hoesjes in mooie kleuren of met leuke prints erop. Je kan kiezen uit verschillende topmerken en diverse type hoesjes. Een hoesje biedt niet alleen bescherming, maar creëert ook een unieke look. Zo kun je jouw toestel uit duizenden herkennen. Ons assortiment is zeer divers opgesteld, zodat er voor iedereen een leuk iPhone 5 / 5S hoesje bij zit wat volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Specificaties van de iPhone 5 / 5S

In september 2012 zijn de iPhone 5 en de iPhone 5S tegelijkertijd op de markt gebracht door Apple. De modellen zijn even groot, en verschillen niet zo veel van elkaar. Hieronder wordt uitgelegd wat de overeenkomsten en de verschillen zijn tussen de twee toestellen. 

Het grootste verschil tussen de twee modellen is dat de iPhone 5S te ontgrendelen is met een vingerafdrukscanner. De iPhone 5 is helaas niet te verkrijgen met een vingerafdrukscanner. Bij dit toestel is het de bedoeling dat je het toestel ontgrendeld door middel van een ingestelde cijfercode.  

Allebei de modellen hebben een beeldscherm van 4,0 inch. De resolutie van de modellen is 640 bij 1136 pixels. De iPhone 5 beschikt over een batterijcapaciteit van 1440 mAh. De iPhone 5S is voorzien van een wat grotere accu, namelijk een exemplaar 1570 mAh. Beide toestellen kunnen worden opgeladen met een lightning-kabel.

Allebei de modellen hebben een 8 megapixel camera aan de achterkant van het toestel zitten. Met deze camera kun je mooie foto’s schieten. Aan de voorkant van de toestellen zit een 1,2 megapixel frontcamera waarmee je selfies kunt maken. De kwaliteit van de foto's die je met een iPhone 5S schiet is echter wel iets hoger. Hoewel het aantal megapixels gelijk is, zijn er bij de iPhone 5S een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor de foto's van hogere kwaliteit worden. Zo zijn er aanpassingen gedaan in het diafragma en de brandpuntafstand van de lens. Ook is er aan de iPhone 5S een dual led flitser toegevoegd, welke bij de iPhone 5 ontbreekt.

De iPhone 5 is in twee kleuren beschikbaar, namelijk in het zwart-grijs en in het wit-zilver. De iPhone 5S is maar liefst in drie kleuren verkrijgbaar. Dit model is niet alleen in het zwart-grijs en in het wit-zilver verkrijgbaar, maar ook nog in het goud.

Waarom een iPhone 5 / 5S hoesje?

Het is ontzettend belangrijk om je toestel te voorzien van een iPhone 5 / 5S hoesje. Hiermee voorkom je namelijk dat jouw toestel beschadigd raakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een beschadiging is zo veroorzaakt. Je hoeft je iPhone 5 of iPhone 5S maar net een keer uit je handen te laten glippen, en het kwaad is al geschiedt. Beschadigingen aan een smartphone kunnen ontzettend vervelend zijn. Bij schade aan een smartphone kun je bijvoorbeeld denken aan krassen in het beeldscherm, barsten in het beeldscherm of deuken in het materiaal en de behuizing. In veel gevallen zijn beschadigingen natuurlijk te repareren door een reparateur, maar de kosten voor zo'n smartphonereparatie kunnen erg hoog oplopen. Op dergelijke onverwachte kosten zit je natuurlijk niet te wachten. Voorkom vervelende hoge rekeningen dus met één van de stevige en beschermende iPhone 5 / 5S hoesjes van hoesjesdirect.nl.

Heb ik ook een iPhone 5 / 5S hoesje nodig als ik zuinig omga met mijn smartphone?

Je zult misschien denken; "ik ben altijd erg zuinig op mijn spullen, ik heb een hoesje niet nodig.". Helaas is het nog steeds mogelijk dat je smartphone beschadigd raakt als jij zelf erg voorzichtig omgaat met je toestel. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat beschadigingen niet eens jouw eigen schuld zijn. Stel dat je een kindje rond heb lopen thuis, dan is het mogelijk dat hij of zij jouw smartphone een keer op pakt en ermee aan de haal gaat. Kinderen zijn doorgaans wat minder voorzichtig met dure smartphones, dus in dat geval ontstaat schade redelijk snel. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat je een huisdier rond hebt lopen die nog weleens een smartphone van tafel schuift. Als de smartphone zonder beschermend hoesje van de tafel op de grond valt, dan is de kans groot dat het toestel er niet zonder kleerscheuren vanaf komt.

Ben jij vaak onderweg? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat iemand tegen jou aan botst terwijl je met je smartphone over straat loopt. Dit kan er ook voor zorgen dat je de smartphone op de grond laat vallen, waardoor er schade ontstaat.

Wees verstandig, en voorzie je toestel van een op maat gemaakt iPhone 5 / 5S hoesje. Zonder hoesje heb je altijd de kans dat je het toestel beschadigd, wat echt ontzettend vervelend zou zijn.

Wat zijn de voordelen van een iPhone 5 / 5S hoesje?

Er zijn diverse voordelen te noemen over het gebruik van een iPhone 5 / 5S hoesje. Allereerst is de bescherming die een hoesje biedt natuurlijk goed om te benoemen. Met een telefoonhoesje houden we een toestel netjes, en voorkomen we dat deze be beschadigd raakt.

Een ander leuk voordeel aan een iPhone 5 / 5S hoesje is dat je je toestel met een hoesje een leuk en uniek uiterlijk kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in jouw favoriete kleur, of in een kleur die goed aansluit bij jouw persoonlijke kledingstijl. Er zijn ontzettend veel verschillende hoesjes te vinden in het assortiment, dus alles is mogelijk. We zien ook weleens dat mensen verschillende hoesjes bestellen in verschillende kleuren, zodat ze iedere dag de kleur van hun telefoonhoesje kunnen afstellen op de kleuren van hun outfit. Hoe leuk is dat? Op die manier wordt je smartphone echt onderdeel van je outfit, en vormt de iPhone 5 / 5S het perfecte accessoire.

Diverse hoesjes uit het assortiment iPhone 5 / 5S hoesjes zijn ook uitgerust met een extra functie. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes waarin een standaardje is verwerkt. Dit is super handig, want hiermee kun je je smartphone rechtop neerzetten. Bij andere hoesjes wordt er in het ontwerp van het hoesje ruimte overgehouden zodat je wat pasjes in het hoesje kwijt kunt. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal bookcases waarin pasjes in de voorflap verwerkt kunnen worden. Ook zijn er backcovers verkrijgbaar waarin je wat pasjes kunt opbergen. Dit is ontzettend handig, want op die manier kun je je portemonnee lekker thuis laten.

Voor welk toestel zijn de hoesjes op deze pagina geschikt?

Op de pagina staat vermeld dat je iPhone 5 / 5S hoesjes kunt vinden, maar hoe zit dat precies? De iPhone 5 en de iPhone 5S zijn immers verschillende toestellen. Aan de binnenkant zijn de toestellen verschillend, maar aan de buitenkant zijn de toestellen exact hetzelfde. Om deze reden zijn de beschikbare hoesjes dus bruikbaar voor beide toestellen. Een iPhone 5 hoesje is dus bijvoorbeeld te ook te gebruiken voor een iPhone 5s, en vice versa.

Een iPhone 5 / 5S bookcase

Bij hoesjesdirect.nl is een groot assortiment iPhone 5 / 5S bookcases te vinden. Een book case is het model telefoonhoesje met een voorflap die over het beeldscherm van het toestel valt. Veel mensen kiezen voor het model bookcase, omdat dit model telefoonhoesje multifunctioneel is. Allereerst biedt een bookcase natuurlijk een uitmuntende bescherming voor jouw iPhone 5 of iPhone 5S. Het model bookcase klapt om het gehele toestel heen als een soort boekje, waardoor het toestel vanaf alle kanten beschermd is. Doorgaans is het materiaal van bookcases ook iets dikker, waardoor het nog beter een klap van een val op kan vangen.

Naast de optimale bescherming zijn er nog meer functies in een bookcase verwerkt. Bij veel exemplaren is er bijvoorbeeld ruimte overgehouden aan de binnenkant van de voorflap voor wat pasjes. Er zijn in dat geval op maat gemaakte vakjes in de voorflap verwerkt waar je precies een paar pasjes in kwijt kunt. Deze vakjes kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om wat briefgeld in op te bergen. Met je belangrijkste pasjes en wat briefgeld in je telefoonhoesje, hoef je je portemonnee niet mee te nemen wanneer je een keer de deur uit gaat voor een boodschapje.

Een ander leuk aspect van een bookcase is dat veel exemplaren ook nog eens zijn te gebruiken als standaardje voor je iPhone 5 of iPhone 5S. Het hoesje is dan zo om te buigen dat je de smartphone horizontaal neer kunt zetten op tafel. Dit is ontzettend handig voor wanneer je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken, of lekker op je gemak een krantenartikel wilt lezen. Met je toestel in het standaardje heb je je handen vrij, en kun je optimaal genieten van je smarpthone.

Bookcases voor de iPhone 5 en de iPhone 5S zijn in vele varianten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren. Ook is er op het gebied van materialen ruimte keuze. Door middel van de filters op de pagina kun je heel gemakkelijk een bookcase vinden die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Hard en soft iPhone 5 / 5S cases

Ben je op zoek naar een hoesje wat gemakkelijk in je broekzak past? In dat geval raden we je een back cover aan. Een backcover valt alleen over de randen en de achterkant van de iPhone 5 of iPhone 5S, en houdt het beeldscherm van het toestel vrij. Backcovers zijn altijd relatief dun vergeleken met bijvoorbeeld bookcases, waardoor ze altijd gemakkelijk in een broekzak passen. Als we over backcovers spreken, dan zijn er twee onderscheidende categorieën backcovers te benoemen, namelijk hardcases en softcases.

Een iPhone 5 / 5S hardcase is gemaakt van een hard en onbuigbaar materiaal. In veel gevallen wordt hiervoor gebruik gemaakt van hard kunststof. Hardcases bestaat in veel gevallen uit verschillende onderdelen die om het toestel heen in elkaar geklikt kunnen worden. Met een hardcase om het toestle kun je genieten van een optimale bescherming.

Een iPhone 5 / 5S softcase is een dun hoesje wat is gemaakt van TPU of van siliconen. Hierdoor is het hoesje erg flexibel en buigbaar. Een softcase is verkrijgbaar in veel kleuren of met leuke prints. Ook vind je veel doorzichtige softcases. Een softcase is erg geschikt voor mensen die vaak van hoesje willen switchen. De flexibiliteit van het materiaal maakt namelijk dat het hoesje heel gemakkelijk van het toestel af te halen is en er weer op te plaatsen is.

Bumpers voor de iPhone 5 / 5S

Voor de iPhone 5 / 5S zijn ook een aantal bumpers verkrijgbaar. iPhone 5 / 5S Bumpers zijn hoesjes die alleen om de randen van het de iPhone heen zitten. Bij dit model hoesje blijven de voor- en achterkant van het toestel dus vrij.

Bij de meeste valpartijen zal een smartphone op één van de hoeken vallen. Met een bumper zou je dan genoeg bescherming hebben om te voorkomen dat je smartphone beschadigd raakt. Het is echter nog steeds mogelijk dat je toestel precies terecht komt op het beeldscherm of op de achterkant van het toestel. In dat geval kunnen screenprotectors en backprotectors een uitkomst bieden. Wanneer je je toestel naast een bumper ook nog voorzien van een screenprotector en een backprotectors, dan heb je volledige bescherming te pakken.

Lederen iPhone 5 / 5S hoesjes

De meeste mensen gebruiken hun smartphone natuurlijk voor persoonlijk gebruik, maar er zijn ook een groot aantal smartphones die worden gebruikt voor zakelijke doeleinden. Met een zakelijk toestel wil je natuurlijk goed voor de dag komen, en daar hoort een luxe en stijlvol telefoonhoesje bij. Voor de zakelijke gebruikers raden we daarom aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment lederen iPhone 5 / 5S hoesjes.

In deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes te vinden die stuk voor stuk zijn gemaakt van echt hoogwaardig leer. Het lederen materiaal is stevig, beschermend, en ook nog eens ontzettend duurzaam. Doorgaans gaan hoesjes van echt leer het langst mee.

Naast de hoesjes van echt leer hebben we ook een aantal kunstlederen iPhone 5/5S hoesjes aan het assortiment toegevoegd. Deze producten zijn voor een relatief lagere prijs te krijgen, zodat het voor meer mensen mogelijk wordt om te kiezen voor een iPhone 5 / 5S hoesje met een lederen uiterlijk.

Door middel van de filters op de pagina kun je heel gemakkelijk aangeven of je producten van kunstleer of producten van echt leer wilt bekijken. Zodra je één van de materiaal aan klikt, zie je alleen nog maar producten staan van dat specifieke materiaal. Hiermee wordt het uitkiezen van een telefoonhoesje super makkelijk!

Screenprotectors voor de iPhone 5 / 5S 

Als je je iPhone 5 of iPhone 5S hebt voorzien van een beschermend hoesje, dan heb je natuurlijk al een goede bescherming te pakken. Echter, het is nu nog steeds mogelijk dat het beeldscherm van je toestel beschadigd raakt. Als jouw telefoon ergens tegenaan stoot of op de grond valt, precies op het beeldscherm, dan is het nog steeds mogelijk dat het scherm beschadigd raakt.

We raden je daarom altijd aan om een iPhone 5 / 5S hoesje te combineren met een screenprotector. Een iPhone 5 / 5S screenprotector is een zeer dun laagje glas of kunststof die je op het display van je smartphone kunt plakken. Mocht je smartphone een keer vallen, dan zal de screenprotectors de eerste klap opvangen. Het beeldscherm van jouw iPhone 5 of iPhone 5S wordt dan gespaard.

Een nieuwere variant screenprotectors is de vloeibare screenprotector. Dit product betreft een vloeistof die je over je smartphone heen uit kunt smeren. Met de vloeistof breng je een coating op het toestel aan. Deze coating voorkomt dat er krassen kunnen ontstaan in het materiaal van de smartphone. Daarnaast werkt de beschermende coating ook anti-bacterieel. Waar bacteriën eerst vrij spel hadden, hebben ze nu geen kans meer om aan jouw smartphone te hechten.

Een vloeibare werkt dus kraswerend en anti-bacterieel, maar zal niet beschermen tegen barsten in het materiaal van de smartphone. Wil je echt de allerbeste bescherming voor je smartphone, dan kun je het beste een glazen screenprotector combineren met een vloeibare screenprotector.

Nog meer accessoires voor de iPhone 5 en iPhone 5S

Naast een groot aantal mooie telefoonhoesjes en screenprotectors voor de iPhone 5 en de iPhone 5S hebben we nog veel meer handige accessoires voor je in het assortiment opgenomen. Misschien ben je bijvoorbeeld wel op zoek naar een handige sportarmband zodat jij je smartphone mee kunt nemen tijdens het hardlopen. Je zult een mooi exemplaar vinden in de categorie iPhone 5 / 5S sportarmbanden. Er zijn verschillende exemplaren beschikbaar in verschillende kleuren en van diverse topmerken.

Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe oplader, kun je terecht bij hoesjesdirect.nl. In de categorie iPhone 5 / 5S opladers vind je verschillende opladers waarje de iPhone 5 of 5S mee kunt opladen. Naast opladers die je in het stopcontact kunt stoppen vind je in deze categorie ook handige laadstations. Op een laadstation kun je meerdere toestellen tegelijkertijd opladen. In deze categorie zijn ook opladers voor in de auto te vinden. Ben je vaak onderweg met de auto, en zou je graag een oplader scoren waarmee je je iPhone 5 of iPhone 5S kunt opladen zonder een stopcontact? Dan vind je hier wat je zoekt.

Niet tevreden? Geen probleem!

Heb je een iPhone 5 / 5S hoesje besteld, maar bevalt het product je toch niet helemaal? Dat is geen enkel probleem! Bij hoesjesdirect.nl heb je 100 dagen de tijd om een ontvangen product alsnog te retourneren zodat je het betaalde bedrag weer terug kunt ontvangen. Je vindt hier meer informatie over op de informatie-pagina over ruilen en retourneren.

Wij staan voor je klaar!

Het uitzoeken van een geschikte iPhone 5 / 5S cover kan best wel lastig zijn. Zou je graag wat meer informatie willen over bepaalde iPhone 5 / 5S covers? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice! Wij helpen je graag bij het selecteren van een hoesje wat goed bij je past, en kunnen je perfect adviseren over de producten in ons assortiment.

Heb je een bestelling geplaatst, maar is je bestelling nog niet binnen gekomen? Neem in dat geval dan even contact op met onze klantenservice. We kunnen jouw bestelling opzoeken in het systeem, en de status controleren. Mocht er iets fout gaan, dan lossen we dit direct weer voor je op.

De medewerkers van onze klantenservice is doordeweeks telefonisch beschikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Als je liever een e-mail wilt sturen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen je e-mail behandelen en zullen ons best doen om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. 

Neem anders ook een kijkje in ons assortiment iPhone 5C hoesjes, of bekijk het assortiment iPhone 6 / 6s hoesjes.