MacBook Air 13 inch (2020)

Bekijk alle MacBooks
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod MacBook Air 13 inch (2020) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Bescherm je laptop met een MacBook Air 13 inch 2020 hoes

Je hebt je nieuwe MacBook Air 13 inch 2020 net in gebruik genomen, en dan gebeurt het; je MacBook valt van de tafel hard op de grond. Je had je nog wel voorgenomen om voorzichtig om te gaan met deze nieuwe laptop, maar helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Een deuk, een paar krassen en een MacBook Air 13 inch 2020 die niet meer aan wil gaan verder, kun je naar de reparateur om een hoge rekening in ontvangst te nemen (mocht je MacBook Air 13 inch 2020 nog te repareren zijn). We begrijpen dat dit ontzettend vervelend is. 

Om je MacBook te beschermen, kun je het toestel voorzien van een op-maat-gemaakte MacBook Air 13 inch 2020 hoes. Zo voorkom je het scenario waarin de MacBook Air beschadigd raakt. Met een beschermende hoes om de laptop kun je met een gerust hart gebruik maken van je MacBook Air 13 inch 2020. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een uitgebreid assortiment beschermende hoezen voor de MacBook Air 13 inch 2020. Wees welkom om het diverse assortiment eens te bekijken, en vind een beschermende hoes voor de MacBook Air 13 inch 2020 die helemaal bij je past. 

Verschillende soorten hoezen om je MacBook Air 13 inch 2020 mee te beschermen. 

Binnen het assortiment MacBook Air 13 inch 2020 hoezen zijn een heleboel verschillende modellen te vinden. Welke het beste bij jou past? Dat is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Elke hoes binnen ons assortiment zal jouw MacBook Air goed beschermen.

Wij van hoesjesdirect.nl helpen je graag bij het vinden van de MacBook Air 13 inch 2020 bescherming die het beste bij jouw wensen aansluit. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten hoezen, zodat jij een bewuste keuze kunt maken voor welke MacBook Air 13 inch 2020 hoes je het beste kunt kiezen. 

MacBook Air 13 inch 2020 hoezen: Cases en Covers

Onder de termen “cases” en “covers” verstaan we eigenlijk dezelfde soort producten; de hoezen van hard kunststof die perfect aansluiten op de afmetingen van de MacBook Air 13 inch 2020. Deze producten kun je vinden in de categorie MacBook Air 13 inch 2020 Cases.

Dergelijke beschermende hoezen zijn ontzettend handig in gebruik, omdat de hoes geen belemmering vormt voor de bruikbaarheid van de MacBook Air 13 inch 2020. De case bestaat altijd uit 2 delen; één voor de bovenkant, en één voor de onderkant. De cases zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk vast te klikken zijn op de MacBook Air. Eenmaal geïnstalleerd zullen de 2 delen van de case goed blijven zitten en een optimale bescherming bieden voor de MacBook. De MacBook Air 13 inch 2020 is nog steeds gemakkelijk op te klappen, zodat je direct aan de slag kunt op je laptop.

Mocht jouw MacBook Air 13 inch 2020 nou per ongeluk een keer iets te hard neerkomen op tafel, dan bied de MacBook Air 13 inch 2020 case de benodigde bescherming. 

MacBook Air 13 inch 2020 hoezen: sleeves

Wil je een extra bescherming voor jouw MacBook Air 13 inch 2020 wanneer je de laptop niet in gebruik hebt. Dan kun je je MacBook voorzien van een MacBook Air 13 inch 2020 sleeve. Een sleeve is een soort zak die precies is gemaakt op de afmetingen van jouw MacBook. De sleeve is gemakkelijk dicht te ritsen of dicht te vouwen, zodat de MacBook Air 13 inch 2020 er goed in blijft zitten. De MacBook Air 13 inch 2020 is er natuurlijk ook weer gemakkelijk uit te halen, zodat je snel bij je bestanden kunt. Sleeves zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer je jouw MacBook Air 13 inch 2020 graag met je meeneemt in je tas waar ook andere spullen in zijn opgeborgen. 

MacBook Air 13 inch 2020 hoezen: tassen

Ben je altijd onderweg met jouw MacBook Air 13 inch 2020? Dan is een MacBook Air 13 inch 2020 tas misschien een handig product voor jou! Het assortiment tassen is ontzettend divers. Zo vind je tassen in verschillende kleuren, en gemaakt van verschillende materialen. Ook kun je kiezen voor extra opbergruimte, of juist een simplistischere variant. Één ding is zeker, je draagt je MacBook Air 13 inch 2020 gemakkelijk met je mee. De MacBook tassen zijn altijd voorzien van een handgreep, zodat je deze makkelijk met je mee draagt. Onze MacBook tassen zijn speciaal ontworpen op de afmetingen van de MacBook Air 13 inch 2020, dus zullen perfect passen.

MacBook Air 13 inch 2020 screenprotectors

Om jouw MacBook Air 13 inch 2020 de beste bescherming te bieden, kun je je MacBook voorzien van een MacBook Air 13 inch 2020 screenprotector. Met een screenprotector zorg je ervoor dat het display goed beschermd blijft. Je moet er toch niet aan denken dat er een barst ontstaat in het beeldscherm van jouw MacBook Air 13 inch 2020? 

In de screenprotectors wordt altijd rekening gehouden met de ingebouwde camera in de MacBook Air 13 inch 2020. Er is een uitsparing gemaakt in het materiaal, zodat je met een screenprotector nog steeds de ingebouwde camera kunt gebruiken. 

MacBook Air 13 inch 2020 standaarden en steunen

Werk je veel op je MacBook? Dan is het misschien wel iets voor jou om eens een kijkje te nemen in de categorie MacBook Air 13 inch 2020 standaarden en steunen. In deze categorie vind je standaarden om je MacBook iets te verhogen. Met een verhogende standaard hoef je nooit meer voorovergebogen aan tafel te zitten wanneer je probeert te kijken naar het beeldscherm van je MacBook, omdat deze nu op een goede hoogte staat gepositioneerd. Deze ergonomisch verantwoorde stand van de MacBook zorgt ervoor dat je in ieder geval geen nek- en rugklachten zult krijgen van het werken op je MacBook Air 13 inch 2020.

In deze categorie producten vindt je ook standaarden voor wanneer je de MacBook ingeklapt wilt gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je op een extern beeldscherm werkt. Door je MacBook in een speciale MacBook Air 13 inch 2020 standaard te zetten, zorg je ervoor dat de laptop zichzelf goed kan blijven koelen, en vooral niet in de weg ligt op tafel. 

De Service van Hoesjesdirect.nl

Heb je mooie producten gevonden, en ben je er klaar voor om je bestelling te plaatsen? Als je de bestelling vóór 19:00 af rondt, dan worden de bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Het is dan wel belangrijk om te controleren of alle bestelde producten de levertijd-vermelding “direct leverbaar” hebben. Anders kun je uitgaan van de vermelde levertijd. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verpakt en verzonden, en zal de volgende bezorgdag al bij je worden afgeleverd door de postbode of pakketbezorger.

Heb je de bestelling ontvangen, maar bevallen de producten toch niet helemaal? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt de ontvangen producten gemakkelijk weer retourneren, zodat wij het betaalde bedrag weer aan je terug kunnen betalen. 

Mocht je vragen hebben over onze producten, over bestellen, over levering, of iets anders, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. De klantenservice-medewerkers staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Anders kun je ook gemakkelijk een e-mail sturen. 

Bekijk ook het assortiment hoezen voor de MacBook Air 13 inch (2018 - 2019), of het assortiment hoezen voor de MacBook Air 13 inch (2010 - 2018).