MacBook Pro 13 inch (2020) Hoezen

Bekijk alle MacBooks

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod MacBook Pro 13 inch (2020) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Voorkom schade met een MacBook Pro 13 inch 2020 hoes

Je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat jouw MacBook beschadigd raakt. Een MacBook Pro 13 2020 is namelijk een dure aankoop waar je het liefst wel een tijd mee door wilt. Je kunt natuurlijk voorzichtig omgaan met je MacBook om schade te voorkomen, maar helaas kan het natuurlijk geheel per ongeluk gebeuren dat je jouw MacBook net iets te hard op tafel neerzet, of per ongeluk ergens tegenaan stoot. 

Om al je zorgen weg te nemen helpen we je bij hoesjesdirect.nl bij het vinden van een goede beschermende MacBook Pro 13 2020 hoes. Met een goede bescherming om de MacBook verklein je de kans dat er krasjes of butsen ontstaan op de laptop, wat de functionaliteit van de laptop in de weg zou kunnen zitten. Het komt namelijk regelmatig voor dat een deuk in het materiaal er al voor zorgt dat de MacBook niet meer goed werkt.

Voorkom dit vervelende scenario, en voorzie jouw MacBook van een mooie beschermende MacBook Pro 13 inch 2020 hoes. 

Verschillende MacBook Pro 13 inch 2020 hoezen voor jou!

De MacBook Pro 13 inch 2020 is met verschillende soorten hoezen te beschermen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. We helpen je graag bij het vinden van de hoes die helemaal bij je past, zodat je direct een goede keuze kunt maken tijdens het uitzoeken van de beste bescherming voor jouw MacBook Pro 13 inch 2020. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten hoezen die we aanbieden op hoesjesdirect.nl. 

MacBook Pro 13 inch 2020 hoezen: Cases en covers

Één van de manieren waarop je jouw MacBook Pro 13 inch 2020 kunt beschermen is met een MacBook Pro 13 inch 2020 case. Dergelijke producten worden ook wel covers genoemd. Onder deze groep hoezen verstaan we de hard-kunststof hoezen die precies om de MacBook Pro 13 inch 2020 passen.

Deze cases bestaan uit 2 delen; één voor de bovenkant, en één voor de onderkant. De delen zijn gemakkelijk op de MacBook Pro 13 inch 2020 te klikken, zodat deze goed blijven zitten.

Door het bijzondere ontwerp blijft het mogelijk om de MacBook Pro 13 inch 2020 + hoes te blijven openen en sluiten, terwijl de MacBook toch geniet van een goede bescherming. Aan de onderkant van de MacBook Pro 13 inch 2020 case zijn uitsparingen gemaakt, zodat de MacBook zijn warmte goed kwijt kan. 

MacBook Pro 13 inch 2020 cases zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit veel verschillende kleuren en prints, en kun jij ook nog voorkeur geven voor een glanzende of matte afwerking van de MacBook Pro 13 inch 2020 case. 

MacBook Pro 13 inch 2020 hoezen: Sleeves

Mocht je op zoek zijn naar een hoes die niet semi-permanent vast zit aan je MacBook, dan is een MacBook Pro 13 2020 sleeve misschien wel iets voor jou! Deze categorie producten bevat hoezen die als een soort map op de MacBook kunnen worden gedaan. Deze zijn dan af te sluiten door middel van een rits, of zijn dicht te vouwen.

De Sleeves worden doorgaans van schokdempend materiaal gemaakt, zodat deze een goede bescherming bieden voor de MacBook Pro 13 inch 2020. De sleeves zijn te gebruiken voor kale MacBooks, maar kunnen ook worden gecombineerd met een hardkunststof case. Op die manier kun je jouw MacBook Pro 13 inch 2020 dubbel zo goed beschermen. 

MacBook Pro 13 inch 2020 hoezen: tassen

Ben jij altijd onderweg met je MacBook Pro 13 inch 2020? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in de categorie MacBook Pro 13 inch 2020 tassen. Hier vind je tassen die precies zijn ontworpen op de afmetingen van de MacBook Pro 13 inch 2020.

De MacBook tassen zijn altijd voorzien van een functionele handgreep, zodat je de tas gemakkelijk met je mee kunt dragen. In de voering van de tas is een schokdempend materiaal verwerkt, zodat deze een goede bescherming voor onderweg biedt. 

In het ontwerp van de tassen wordt ook rekening gehouden met het feit dat je misschien ook nog wel andere objecten met je mee wilt dragen. Je vindt daarom bij veel MacBook Pro 13 inch 2020 tassen zijvakjes waar je bijvoorbeeld je oplader in op kunt bergen. 

In sommige gevallen zijn de MacBook Pro 13 2020 tassen ook nog een voorzien van een langere band, zodat je de MacBook tas ook als schoudertas kunt gebruiken. Deze band is dan gemakkelijk te bevestigen aan de stevige ringetjes die in de tas zitten verwerkt. 

MacBook Pro 13 inch 2020 screenprotectors

Je bent al goed op weg met een beschermende hoes voor de buitenkant van de MacBook Pro 13 inch 2020, maar misschien vind jij bescherming van het beeldscherm van de MacBook Pro 13 inch 2020 ook wel belangrijk. Hiervoor kun je een kijkje nemen in ons assortiment MacBook Pro 13 inch 2020 screenprotectors. Met een screenprotector voorkom je dat er in het beeldscherm krasjes of barstjes ontstaan. De screenprotectors zal de eerst klap opvangen, en het daadwerkelijke beeldscherm blijft intact. 

MacBook Pro 13 inch 2020: USB-C Hubs

Apple heeft de MacBook Pro 13 2020 enkel voorzien van USB-C ingangen. Om ervoor te zorgen dat je toch nog je oude hardware met USB-A aansluitingen kunt gebruiken, kun je een MacBook Pro 13 inch 2020 USB-C hub bestellen. Op die manier kun je de welbekende USB-A kabels in de hun aansluiten, welke dan op zijn beurt weer in de USB-C port van de MacBook Pro 13 inch 2020 past.

Er zijn verschillende hubs verkrijgbaar. Je kunt voorkeur geven voor het aantal ingangen in de hub, en je kunt daarbij ook aangeven welke ingangen dit dan mogen worden. Werk je bijvoorbeeld met een extern scherm, dan is een HDMI-aansluiting misschien handig in de USB-C hub.

Of misschien vind jij het handig om een SD-kaartlezer te hebben in de hub, zodat je hier bestanden van kunt lezen met je MacBook Pro 13 inch 2020. Bekijk het assortiment, en vindt de USB-C hub die bij jouw wensen aansluit. 

De service van hoesjesdirect.nl

Als jij de perfecte bescherming voor jouw MacBook Pro 13 inch 2020 hebt gevonden, en je rondt je bestelling vóór 19:30 af, dan worden de bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. De volgende bezorgdag staat de bezorger voor jouw deur om de bestelling te overhandigen. Je hoeft dus niet lang te wachten op je bestelling, en kunt genieten van een snelle levering. 

Mocht er iets fout zijn gegaan in jouw bestelling, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice doen er alles aan om jou verder te helpen bij eventuele problemen. 

Ook wanneer je advies nodig hebt over het assortiment, kun je bij de klantenservice terecht. De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar, en is altijd via mail te bereiken. 

Bekijk ook het assortiment hoezen voor de MacBook Pro 13 inch (2016 - 2019), of het assortiment hoezen voor de MacBook Pro 13 inch Retina (2012-2016).