MacBook Pro 16 inch (2019-heden) Hoezen

Bekijk alle MacBooks

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod MacBook Pro 16 inch (2019-heden) hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Hoe bescherm ik mijn MacBook Pro 16 inch? 

Je hebt de stap gezet om een mooie MacBook Pro 16 inch aan te schaffen. Dan wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat jouw nieuwe MacBook een tijdje mee gaat. Om jouw MacBook Pro 16 inch zo goed mogelijk te beschermen, kun je deze voorzien van een speciale MacBook Pro 16 inch hoes. Zo voorkom je dat je MacBook Pro 16 inch beschadigd raakt, en gaat de laptop een stuk langer mee. 

Zelfs de zuinige laptopgebruiker krijgt er een keer mee te maken; een onhandig momentje wat leidt tot een beschadigde MacBook Pro 16 inch. Bescherm jouw MacBook Pro 16 inch, en doe dat met een op maat gemaakte hoes. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een uitgebreid assortiment beschermende MacBook Pro 16 inch hoezen waarmee je de MacBook de bescherming kunt bieden die het verdient. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten beschermende hoezen, en vind verschillende kleuren en designs. Neem gerust een kijkje in het assortiment MacBook Pro 16 inch hoezen, en vindt de perfecte bescherming. 

Verschillende vormen van bescherming voor de MacBook Pro 16 inch

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer jij ervoor hebt gekozen om je MacBook Pro 16 inch te beschermen. Je kunt uit verschillende varianten hoezen kiezen. We helpen je graag bij de perfecte bescherming van jouw MacBook Pro 16 inch die ook echt goed past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende soorten hoezen. 

MacBook Pro 16 inch hoezen: Cases en Covers

Onder MacBook Pro 16 inch cases en covers verstaan veel mensen hetzelfde soort product; de hardkunststof aansluitende hoes die uit twee delen bestaat. De boven- en onderkant van het product zijn gemakkelijk op de MacBook Pro 16 inch te installeren, zodat we voor langere tijd goed blijven zitten. Met hoes en al kun je de MacBook Pro 16 inch in gebruik nemen. Na verloop van tijd zul je niet eens meer merken dat er een case om de MacBook zit, omdat het slimme ontwerp het product uitermate gebruiksvriendelijk maakt. De laptop is nog steeds gemakkelijk open en dicht te klappen, en te gebruiken, terwijl je toch een goede bescherming biedt aan jouw MacBook Pro 16 inch. Aan de onderkant van de case zijn uitsparingen gemaakt, zodat de MacBook ondanks de case nog steeds zijn warmte kwijt kan. 

MacBook Pro 16 inch hoezen: Sleeves

Als je op zoek bent naar een non-permanente bescherming voor je MacBook Pro 16 inch, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in de categorie MacBook Pro 16 inch sleeves. In deze categorie vind je verschillende soorten sleeves die precies passen op de MacBook Pro 16 inch. Een sleeve is een soort insteekhoes voor je MacBook, welke dicht kan worden geritst, of dicht kan worden gevouwen. De sleeves worden gemaakt van een schokdempend materiaal, zodat ze de beste bescherming bieden voor jouw MacBook Pro 16 inch. 

Je kunt ervoor kiezen om enkel een sleeve te gebruiken voor je MacBook, maar het is ook mogelijk om deze te combineren met een MacBook Pro 16 inch case. 

MacBook Pro 16 inch hoezen: tassen

Als jij voornamelijk op zoek bent naar een hoes voor onderweg, dan raden we je aan om eens te kijken naar de MacBook Pro 16 inch tassen. Hier vind je handige MacBook tassen die precies om de MacBook Pro 16 inch passen. In de voering van de tassen zit een schokdempend materiaal verwerkt. Wanneer je MacBook Pro 16 inch in de tas zit, kan deze dus beter tegen een stootje. De tassen zijn voorzien van een handvat, zodat je deze gemakkelijk met je mee kunt dragen. Ook wordt er rekening gehouden met het feit dat je waarschijnlijk nog wel meer dingen mee wilt nemen dan alleen je MacBook Pro 16 inch. In de meeste tassen zitten nog wat extra ritsvakjes verwerkt waar je andere spullen in op kunt bergen, zoals bijvoorbeeld je oplader.

MacBook Pro 16 inch screenprotectors

Het zou ontzettend zonde zijn als het beeldscherm van de MacBook Pro 16 inch beschadigd raakt. Het vervangen van een beeldscherm is ontzettend lastig, en kan duur uitpakken. Om te voorkomen dat er krassen of barsten in het beeldscherm van de MacBook Pro 16 inch komen, kun je de MacBook voorzien van een speciale MacBook Pro 16 inch screenprotector. Met een screenprotector op het beeldscherm gaat de MacBook een stuk langer mee, en blijft deze er netjes uit zien. 

MacBook Pro 16 inch standaarden en steunen

Als je veel op je MacBook werkt, dan zul je waarschijnlijk het probleem van nek- en schouderklachten herkennen. Het is namelijk ergonomisch erg onverantwoord om voor langere tijd voorover gebogen aan tafel op een laptop te werken. Je kunt last van je nek en/of schouders krijgen door een verkeerde zithouding. Dit willen we natuurlijk graag voorkomen. 

Hiervoor kun je een speciale MacBook Pro 16 inch standaard of steun gebruiken. Een dergelijk product zorgt ervoor dat de MacBook hoger op tafel staat, zodat het beeldscherm wat hoger in je zichtveld komt. Op die manier kun je rechtop blijven zitten aan tafel, en hoef je minder voorover over je laptop te buigen met je lichaam. 

Wanneer men een laptopstandaard gebruikt, wordt er meestal wel voor gekozen om dan met een extern toetsenbord te worden. Typen is namelijk wel handiger wanneer het toetsenbord plat op tafel ligt.

Werk je veel met een extern beeldscherm die je aansluit op je MacBook, en leg je jouw MacBook Pro 16 inch dan opzij? In dat geval raden we je aan om een MacBook Pro 16 inch steun in gebruik te nemen. Met dit product kun je de MacBook Pro 16 inch rechtop weg stallen op je bureau, zodat je meer ruimte overhoud om op te werken, en de MacBook zijn warmte beter kwijt kan. 

De service van hoesjesdirect.nl

Heb je de gewenste producten gevonden, en ben je klaar om je bestelling te plaatsen? Als je de bestelling vóór 19:30 bestelt, worden de producten dezelfde dag nog verzonden, indien alle producten staan aangegeven met status “direct leverbaar”. De volgende dag belt de bezorger bij je aan om je bestelling aan je af te geven. Je geniet dus altijd van een fijne snelle levering. 

Mocht er iets niet kloppen in de bestelling, of is het ontvangen product toch niet naar wens? Dat is geen probleem. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers doen er alles aan om je verder te helpen, en zorgen ervoor dat alle eventuele problemen netjes met je worden opgelost. 

Ook als je vooraf vragen hebt over onze producten, kun je bij onze klantenservice. De klantenservice-medewerkers zijn vakkundig opgeleid om jou goed te begeleiden in het maken van een keuze voor een product wat goed bij je past. Schroom dus niet om contact op te nemen en advies op te vragen. 

Bekijk ook het assortiment hoezen voor de MacBook Pro 13 inch (2020), of bekijk het assortiment hoezen voor de MacBook Air 13 inch (2020).