MacBook Pro Retina 13 inch Hoezen

Let op: De MacBook Pro Retina 13 inch is de MacBook met aan de linkerzijde 2 Thunderbolt poorten en 1 USB poort. Twijfel je welke MacBook je hebt? Dan kan je hier je MacBook model controleren. Dan weet je zeker dat je de juiste accessoires kiest.

Tassen Sleeves Covers Cases Hoes ontwerpen

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een hoes voor MacBook Pro Retina 13 inch kopen

De MacBook Pro Retina 13 inch is de kleine broer van het 15 inch model. Dit dunne ding kan je overal mee naartoe nemen, omdat hij ook erg snel opstart, maar dan kan het zo maar per ongeluk een deukje of een krasje oplopen. Wij raden daarom het gebruik van een MacBook Pro Retina 13 inch hoes aan. Tijdens het gebruik is een hoes ook erg belangrijk, omdat hij het toestel ook optimaal beschermt wanneer je deze open en dicht doet.

Bovendien zijn er verschillende soorten en kleuren hoezen. Van leopard print naar leer, naar klassieke Apple kleurtjes in de vorm van een hard case, in ons uitgebreide assortiment, kan je vanalles vinden.

Kwaliteit en service

De producten van hoesjesdirect.nl zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hiermee is een lange levensduur en uitstekende werking van onze MacBook Pro Retina 13 inch accessoires gegarandeerd.

Wij leveren het grootste deel van het assortiment direct uit eigen voorraad. Bestellingen die worden geplaatst op werkdagen voor 19.30 uur worden de volgende dag al geleverd door PostNL. Zo heb je jouw nieuwe MacBook Pro Retina 13 Inch hoes altijd supersnel in huis!

Mocht je niet tevreden zijn met onze producten, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Bij vragen staat onze klantenservice klaar om hulp te bieden, zowel voor als na aankoop.

Bekijk ook onze MacBook Pro Retina 13 inch tassen, MacBook Pro Retina 13 inch sleeves