1+1 Gratis - Vandaag alle Mobigear screenprotectors 1+1 Gratis! - Meer info.


MacBook Pro Retina 13 inch Tassen

Let op: De MacBook Pro Retina 13 inch is de MacBook met aan de linkerzijde 2 Thunderbolt poorten en 1 USB poort. Twijfel je welke MacBook je hebt? Dan kan je hier je MacBook model controleren. Dan weet je zeker dat je de juiste accessoires kiest.

Tassen Sleeves Covers Cases Hoes ontwerpen

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2


Een tas voor MacBook Pro Retina 13 inch kopen

Een MacBook zou misschien handiger zijn als er een handvat aan zou zitten. Dan zou je hem zo in kunnen klappen en met één hand mee kunnen nemen. Dit zou de kans op beschadiging alleen wel verhogen. Hij zou zomaar open kunnen klappen of de buitenkant zou zomaar ergens tegenaan kunnen botsen. Daarom ben je hier op de juiste plaats. Hier kan je jouw MacBook Pro Retina 13 inch tas vinden.

Er zijn verschillende soorten tassen beschikbaar. Mét of zonder handvat, mét opbergvakjes of zonder. Kijk bijvoorbeeld naar de vintage Raw Camel tas. Of als je meer van klassiek zwart houdt de Classic Black universele laptoptas.

Kwaliteit en service

De producten van hoesjesdirect zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hiermee is een lange levensduur en uitstekende werking van onze MacBook Pro Retina 13 inch accessoires gegarandeerd.

Wij leveren het grootste deel van het assortiment direct uit eigen voorraad. Bestellingen die worden geplaatst op werkdagen voor 19.30 uur worden de volgende dag al geleverd door PostNL. Zo heb je jouw nieuwe MacBook Pro Retina 13 Inch tas altijd supersnel in huis!

Mocht je niet tevreden zijn met onze producten, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Bij vragen staat onze klantenservice klaar om hulp te bieden, zowel voor als na aankoop.

Bekijk ook onze MacBook Pro Retina 13 inch sleeves, MacBook Pro Retina 13 inch cases