MacBook Sleeves

Kies jouw MacBook model:

Keuzehulp

Welke MacBook heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw MacBook model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw MacBook model in enkele stappen!

welke-macbook-heb-ik

Een handige MacBook sleeve voor jou!

Ben jij in het bezit van een MacBook, maar maak je je zorgen dat deze beschadigd raakt? Dat kunnen we ons goed voorstellen. MacBooks zijn doorgaans behoorlijk aan de prijs, dus het zou vervelend zijn als er schade ontstaat. Mocht het al mogelijk zijn eventuele schade te laten repareren, kunnen de reparatiekosten behoorlijk oplopen. In sommige gevallen is de schade zelfs zo erg dat reparatie niet meer mogelijk is. De enige optie is dan om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn.

Wil je ervoor zorgen dat jouw Apple laptop onbeschadigd blijft? Dan kun je deze opbergen in een MacBook sleeve. Wil je je Apple laptop bijvoorbeeld meenemen in je tas? Dan biedt je je MacBook extra goede bescherming met een sleeve eromheen.

Wat is een MacBook sleeve?

Een MacBook sleeve is een soort jasje wat je om je Apple laptop kunt doen wanneer je het apparaat niet gebruikt. De sleeve functioneert als een soort beschermlaag. Mocht je MacBook per ongeluk op de grond vallen, dan vangt de sleeve de schokken op. Op die manier worden beschadigingen voorkomen.

MacBook sleeves zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vind je bij hoesjesdirect.nl allerlei sleeves van verschillende materialen en met verschillende soorten sluitingen. Welke variant sleeve vind jij het handigst?

Verschillende materialen MacBook sleeves

Bij het selecteren van een sleeve kun je kiezen uit verschillende materiaal zoals onder meer neopreen. Dit stevige en dikke materiaal werkt erg schokdempend. Neopreen sleeves zijn verkrijgbaar met verschillende soorten sluitingen.

Er zijn ook een aantal sleeves van kunst leer beschikbaar. Dit nette materiaal zorgt voor een stijlvolle look en beschermt de MacBook goed. De kunstlederen sleeves worden precies op maat gemaakt voor jouw Apple laptop.

Je kunt ook kiezen voor een sleeve van textiel. Deze variant is aan de binnenkant gevoerd met een schokdempend materiaal. Door de veelzijdigheid van dit materiaal zijn er ontzettend veel verschillende designs verkrijgbaar. Zo vind je bijvoorbeeld ook sleeves met handgrepen en handige opbergvakjes.

Welke sluiting voor een MacBook sleeve vind jij handig?

Wanneer je je Apple laptop in een sleeve stopt, wil je natuurlijk dat deze goed in de sleeve blijft zitten. Mac Book sleeves zijn met verschillende sluitingen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor varianten met een ritssluiting. Ook zijn er varianten waarbij je de sleeve op een handige manier dicht kunt vouwen. Daarnaast zijn er ook nog sleeves verkrijgbaar met een magneetsluiting. Welke sluiting geef jij de voorkeur?

MacBook sleeves in vele kleuren

Bij het uitzoeken van een mooie en beschermende sleeve kijk je natuurlijk ook naar de kleur. Bij hoesjesdirect.nl vind je Mac Book sleeves in veel verschillende kleuren. Voor een zakelijke situatie kun je bijvoorbeeld kiezen voor een meer ingetogen kleur zoals zwart of grijs. Ben jij meer van de vrolijke kleurtjes? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie felle kleur zoals roze of blauw. Er zijn zelfs een aantal sleeves beschikbaar met een mooie print erop.

Dus bekijk direct ons toffe assortiment en kies een mooie sleeve uit!

Vorm de laptop sleeve om tot schoudertas

Vind jij het handig om je Apple laptop soms ook in een schoudertas met je mee te kunnen dragen? In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een sleeve met een schouderband. Deze wordt los bij de sleeve geleverd en is gemakkelijk op de sleeve te bevestigen.

Net zo makkelijk kun je de schouderband weer losmaken van de MacBook sleeve en kun je deze in het opbergvakje opbergen, waar je overigens ook andere kleine accessoires kwijt kunt. Je tovert je MacBook sleeve dus gemakkelijk om in een draagbare tas en andersom.

Sleeves voor zowel MacBook Pro als MacBook Air

Binnen het assortiment van hoesjesdirect.nl kun je zowel terecht voor een laptop sleeve voor je MacBook Pro als voor je MacBook Air. Ben je op zoek naar een MacBook Pro Sleeve of naar een MacBook Air sleeve? Binnen het assortiment vind je wat je zoekt! Hierboven kun je selecteren welke MacBook Pro of air je precies hebt, zodat je direct de beschikbare producten te zien krijgt die perfect zullen passen op jouw MacBook.