Ben jij toevallig iemand die vroeg in de ochtend nog slaapdronken je mobiele telefoon regelmatig laat vallen? Of gebeurt het door je eigen klunzigheid vaker dat je je telefoon van de grond moet rapen?

Voor deze mensen hebben we speciale accessoires die ervoor zorgen dat telefoonhoesjes makkelijk zijn vast te houden en daarom meer grip hebben. Uiteraard zijn het accessoires die voor iedereen makkelijk zijn. Hieronder 4 hele leuke accessoires waarmee je extra grip hebt als jij je telefoon vasthoudt.

Zowel een standaard als een grip

Deze draaibare ring van Mobigear is gespecialiseerd in stevigheid en gebruiksvriendelijkheid. De ring is eenvoudig op je toestel of hoesje te plakken en blijft vervolgens erg stevig vast zitten. Naast de oorspronkelijke functie van grip, functioneert dit accessoire ook nog eens als een goede standaard. Dit houdt in dat je dus je smartphone goed overeind kunt zetten.

De ring is voornamelijk gemaakt voor één vinger waardoor hij heel makkelijk te gebruiken is. Dankzij de glanzende en gladde afwerking geeft dit product ook een erg luxueus gevoel.

hoesje met standaard en grip

Elastische band voor aan je hoesje

Een zeer gemakkelijk hulpmiddel dat een smartphonehoesje meer grip biedt, is de elastische band van Mobiparts. Deze elastische band is gemakkelijk te gebruiken. Als je het product in huis haalt, is het gemakkelijk te bevestigen met een plakstrip. Dat kan op je telefoon zelf of op je hoesje. De band is speciaal gemaakt voor 1, 2 of 3 vingers en biedt een erg stevige grip op jouw smartphone.

Dankzij het super slanke, universele design van de band is dit artikel een echte aanrader voor mensen die voor weinig geld een betere grip op hun toestel willen hebben.

telefoonhoesje met meer grip

Of liever een grip in de vorm van een hart?

Ook dit is weer een goede, stevige grip van Mobigear. Maar in tegenstelling tot de ring, is deze grip in de vorm van een hart. Deze luxe metalen standaard is eenvoudig te plaatsen met een plakstrip die op vrijwel alle smartphones en cases past. Ook kan deze ring 360 graden worden gedraaid en gekanteld. Hierdoor kun je de mobiel zowel horizontaal als verticaal neerleggen.

De vorm en kleur van deze grip zorgen voor een erg luxueus en duur gevoel. Het feit dat het accessoire speciaal is gemaakt voor één vinger, zorgt dat je smartphone veel stabieler in je hand komt te liggen.

Ben je nu geïnteresseerd in de verschillende varianten grips die wij hebben? Werp dan nu een blik op ons assortiment en schaf er meteen een aan! Leuk voor wanneer je bijvoorbeeld een iPhone SE hoesje, iPhone 12 Pro hoesje, iPhone 8 hoesje of een Samsung Galaxy A21s hoesje hebt. 

hoesje-grip-hart

Een universele “GrabTab”

De zogeheten GrabTab van Speck komt in veel verschillende kleuren en is geheel universeel. Speck is een merk dat bekend staat om zijn goede grips en hoesjes, en de GrabTab is zeker geen uitzondering. Het is een accessoire dat een veilige en comfortabele manier biedt om je smartphone vast te houden. Met een 3mm dun design en de grootte van een creditcard is deze GrabTab ontzettend makkelijk aan te brengen.

Net zoals de hiervoor genoemde ring van Mobigear kan dit product als een standaard worden gebruikt. Ook is de GrabTab goed geschikt om in combinatie met draadloze Qi laders te gebruiken.

grabtab-speck