Back 2 School: handige accessoires voor school

Back 2 School accessoires

Binnenkort begint school weer, tijd om het nieuwe schooljaar goed te beginnen! Misschien start je een nieuwe studie of ga je een klas omhoog, om jouw schooljaar goed te beginnen hebben wij een aantal leuke en handige Back 2 School accessoires op een rijtje gezet die je niet mag missen. Het is toch veel leuker om het schooljaar te starten met nieuwe schoolspullen?

Tablet hoesje

Heb jij een handige tablet voor je studie? Dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van maken tijdens je studie want een nieuwe tablet of iPad kopen is nu eenmaal duur. Om te voorkomen dat jouw tablet stuk gaat kun je het beste gebruik maken van een tablet hoesje. Er zijn verschillende soorten tablet hoesjes beschikbaar en in verschillende kleuren of designs. Zo kun je met bepaalde hoesjes je tablet rechtop zetten, ideaal voor als je een online studieboek hebt of om je aantekeningen door te nemen.

Tip: Wil je een tablet als een laptop gebruiken? Koop dan een hoesje met toetsenbord.

Shop alle tablet hoesjes

Macbook Cover

Een MacBook is ideaal voor school en studeren omdat het beschikt over alle programma's die je nodig zult hebben. Je kunt een MacBook makkelijk opbergen in je tas of kluisje maar als je een MacBook intensief gebruikt is het een slimme keuze om je laptop extra goed te beschermen met een MacBook cover. Bij ons vind je diverse covers in verschillende kleuren zoals rood, blauw, zwart, marble en meer.

Shop alle MacBook Covers 

Heb je niet de kleur of design gevonden die je in gedachten had? Bij ons kun je ook zelf een MacBook cover maken in een paar eenvoudige stappen!

Ontwerp een MacBook cover

Laptop tas of laptop sleeve

Naast een hoesje kun je ook gebruik maken van een laptoptas op laptop sleeve. Het verschil is dat een laptop tas een hengsel heeft en een sleeve niet, een sleeve is een soort van envelop voor je laptop. Beide opties zijn ideaal om jouw laptop eenvoudig overal mee te nemen op de fiets, brommer of in het OV. Een laptoptas of sleeve biedt niet alleen uitstekende bescherming maar ziet er ook trendy uit. Wij hebben namelijk een breed assortiment laptoptassen en sleeves in verschillende kleuren en designs.

Shop laptoptassen en laptop sleeves

GrabTab of PopSocket

Je wilt natuurlijk alle mooie herinneringen van het nieuwe schooljaar vast leggen met eindeloos veel selfies en snapchats met je vrienden. Tegenwoordig zijn veel smartphones erg groot en is het soms moeilijker om je smartphone vast te houden voor een selfie. Daarom kun je gebruik maken van een GrabTab of PopSocket. Deze handige gadgets bevestig je aan de achterkant van je smartphone zodat je makkelijker en steviger je smartphone kunt vasthouden. Het is handig en ook nog eens trendy door de verschillende designs. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je jouw smartphone laat vallen bij het maken van een selfie.

Shop GrabTab en PopSockets