Bescherming van je smartphone tijdens wintersport

In de wintermaanden trekken veel mensen er op uit om op wintersport te gaan. Ben jij ook al klaar om te skiën of snowboarden? De kans is groot dat je jouw smartphone gewoon bij de hand wilt hebben als je bovenaan op de piste staat. Smartphones zijn echter ook erg kwetsbaar tijdens de wintersport. Zorg daarom dat je jouw smartphone goed beschermt.

Een foto maken van die spectaculaire afdaling van je vrienden… een appje sturen als je midden op de piste staat of iemand kunnen bellen als je de weg bent kwijtgeraakt: een telefoon is onmisbaar tijdens het skiën of snowboarden. Helaas is jouw smartphone niet altijd goed bestand tegen het vallen, stoten en natte sneeuw. Bescherming van jouw smartphone is daarom net zo onmisbaar...

Hoe kun je jouw smartphone het beste beschermen?

Bescherm je smartphone tegen de volgende risico's:

  • Omdat je tijdens het skiën of snowboarden soms flink kunt vallen, kan je telefoon stuk gaan.
  • Komt jouw smartphone in aanraking met de natte sneeuw, dan is dat tevens niet bevorderlijk voor jouw telefoon.

 

Wat is de oplossing? Zorg dat je jouw telefoon beschermt met een telefoonhoesje. Er zijn diverse telefoonhoesjes die waterdicht zijn en nog beter tegen stoten kunnen:

Hoesjes die jouw smartphone beschermen tijdens de wintersport

Socoole telefoonhoesje

Dit hoesje is gemaakt van robuust en stevig materiaal en beschermt tegen water, vuil en stoten. Geschikt voor smartphones met een scherm tot 6 inch. Het hoesje bestaat uit een tasje waarmee tevens het scherm wordt beschermd.

Door het transparante venster kun je jouw smartphone gemakkelijk bedienen. De achterkant is eveneens transparant waardoor je gemakkelijk foto's kunt maken op de piste.

Dit Socoole hoesje is universeel en geschikt voor alle toestellen.

Catalyst hoesje iPhone

De Catalyst case is de meest geavanceerde case tot nog toe. Deze waterproef, val bestendige case zorgt voor de ultieme bescherming van jouw iPhone.

Zo beschikt dit hoesje over 2 meter drop- en shockprotection en een geïntegreerde screenprotector die het display beschermt. Alle uitsparingen hebben dubbele sluiting pluggen om jouw telefoon extra tegen water te beschermen.

Skiën maar!

Dit hoesje is voor de volgende iPhone-typen beschikbaar:

Catalyst hoesje iPhone X

Catalyst hoesje iPhone Xs

Catalyst hoesje iPhone 7

Catalyst hoesje iPhone 8

Catalyst hoesje iPhone 7 Plus

Catalyst hoesje iPhone 8 Plus

Is jouw hoesje vies geworden? Lees hier hoe je jouw telefoonhoesje kunt schoonmaken.