De beste bluetooth speaker 2023

De beste bluetooth speaker 2023

Luister jij graag naar muziek? Met vrienden in een park of op een boot, tijdens een feestje thuis of gewoon lekker in je eentje. Een goede bluetooth speaker is dan een ware verrijking voor jouw luisterplezier. Bovendien werkt een bluetooth speaker enorm toegankelijk, omdat je er eenvoudig muziek vanaf je smartphone of ander toestel op kunt afspelen. In dit artikel lees je alles over de beste draadloze bluetooth speaker.

Wat is een bluetooth speaker?

Laten we echter beginnen bij het begin. Dus wat is een bluetooth speaker eigenlijk precies? Een bluetooth speaker is een externe luidspreker, waarop je bijvoorbeeld muziek vanaf je smartphone kunt afspelen. Zo een bluetooth speaker heeft doorgaans een veel mooier geluid en groter bereik dan de gemiddelde smartphone of tablet. Als je daarom optimaal wilt genieten van jouw favoriete nummers of met meerdere mensen naar dezelfde muziek wilt luisteren, dan zijn bluetooth speakers een ideale uitkomst.

Bovendien ben je met een bluetooth speaker enorm flexibel. Zo kun je als je wilt de portable speaker eenvoudig meenemen. Op die manier kun je waar en met wie je maar wilt muziek luisteren. Ook is het hartstikke makkelijk om je smartphone met de bluetooth speaker te verbinden, waardoor iedereen eenvoudig en snel toffe nummers kan afspelen.

Daarnaast beschikken sommige bluetooth speakers over ingebouwde microfoons. Op die manier kun je met de speaker niet alleen naar muziek luisteren, maar kun je er bijvoorbeeld ook handsfree mee bellen. Zet een speaker met ingebouwde microfoon op je bureau en een lange call was nog nooit zo relaxed.

Hoe werkt een draadloze bluetooth speaker?

Een draadloze bluetooth speaker werkt door middel van een draadloze verbinding met je smartphone of ander device, waardoor je geen kabel nodig hebt. Het gaat hier dus om een bluetooth verbinding, waarmee verscheidene apparaten op korte afstand met elkaar verbonden kunnen worden en gegevens kunnen uitwisselen. Bluetooth is eigenlijk ook wel een radioverbinding en bijna over de hele wereld vrij te gebruiken.

Bij een bluetooth verbinding komt als het ware een soort klein netwerkje tot stand. Zo een klein netwerkje bestaat meestal uit twee apparaten. Dus in dit geval zou het gaan om een smartphone en speaker. In sommige gevallen kan het ook gaan om meerdere apparaten. Dus bijvoorbeeld muziek van je telefoon afspelen op verschillende bluetooth speakers tegelijkertijd.

Wat is de beste bluetooth speaker?

We stellen graag voorop dat elke bluetooth speaker goed is en dat het vooral belangrijk is een speaker aan te schaffen die voldoet aan jouw wensen. Als je bijvoorbeeld de speaker gemakkelijk wilt kunnen meenemen, dan is een kleine portable speaker aan te raden. Ben je daarentegen van plan de speaker een vast plek in huis te geven, dan kun je gaan voor een grotere variant met een meer uitgesproken design. Kortom, allerlei kenmerken en wensen om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een goede bluetooth speaker.

Klein maar fijn

Als eerste staan we graag stil bij de portable mini speakers van Mobigear. Deze bluetooth speakers van ons eigen merk zijn onwijs compact, waardoor ze supereenvoudig zijn mee te nemen. Daarnaast kun je deze draadloze bluetooth speakers dankzij het handvatje ook handig bij je dragen of ergens aan ophangen. Als je dus op zoek bent naar een bluetooth speaker die op allerlei plekken goed te gebruiken is, dan zijn deze Mobigear speakers een ideale optie.

Mocht je op zoek zijn naar een kleine maar fijne bluetooth speaker die doet wat het moet doen, dan is een van deze portable mini speakers een goede keuze. Bovendien zijn deze portable speakers te verkrijgen in meerdere leuke kleurtjes. Zo kun je kiezen uit blauw, groen, rood, oranje en zwart. De kans is dus groot dat er een kleur tussenzit die jij mooi vindt.

mobigear-portable-mini-bluetooth-speaker-blauw

Op alles voorbereid

Met de uitgebreide XQISIT bluetooth speaker ben jij werkelijk waar op alles voorbereid. Om te beginnen is deze speaker waterdicht tot één meter diepte en maximaal een half uur. Dit betekent dat je deze draadloze speaker waar en wanneer je maar wilt, kunt gebruiken. Dus ook ongeacht het weer. Heb je bijvoorbeeld een pool party? Dan is de bluetooth speaker van XQISIT jouw beste vriend!

Daarnaast kun je deze bluetooth speaker bedienen door middel van je stem oftewel handsfree gebruiken. Dit maakt deze speaker niet alleen kwalitatief gezien heel goed, maar ook heel prettig in gebruik. Ben je dus op zoek naar een speaker met wat meer opties maar evengoed een handige portable bluetooth speaker, dan is deze XQISIT speaker het helemaal.

Xqisit Street Party Waterproof Bluetooth Speaker

Eco friendly

Tot slot is er dan de eco friendly bluetooth speaker van SBS. Met deze eveneens compacte portable speaker kun je niet alleen altijd en overal naar muziek luisteren, maar draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Deze SBS speaker is namelijk voor 35% gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, wordt geleverd in een volledig plasticvrije verpakking en de daarop gebruikte inkt is milieuvriendelijk. Gelet op duurzaamheid is dit dus zeker de beste optie.

Verder is deze bluetooth speaker zowel draadloos als met AUX kabel te gebruiken. Daarnaast kun je deze speaker tevens gebruiken als zijnde luidspreker en beschikt hij over een handig polsbandje. Kortom, een enorm handige bluetooth speaker die je overal kunt gebruiken en bijdraagt aan een beter milieu.

SBS Eco Friendly Bluetooth Speaker Grijs

Welke bluetooth speaker past bij mij?

Het is vooral belangrijk dat je een draadloze bluetooth speaker aanschaft die aansluit bij jouw wensen. Om er dus achter te komen welke bluetooth speaker bij jou past, is het van belang om in kaart te brengen wat je allemaal met de speaker wilt gaan doen. Als je bijvoorbeeld met jouw aankoop het milieu niet wilt belasten, dan is onze eco friendly bluetooth speaker de beste keuze. Het kan echter ook belangrijk voor jou zijn dat de speaker waterdichtbestendig of heel compact is. Kortom, allerlei opties waar je over na kunt denken.

Ontvang je graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers van de klantenservice leggen je graag meer uit over de beste bluetooth speaker voor jou.

Zie hieronder een aantal van onze populaire bluetooth speakers of navigeer naar het gehele assortiment.

Bluetooth Speakers