Binnenkort verkrijgbaar: Google Pixel 4

Google Pixel 4

Introductie Google Pixel 4 op 15 Oktober

Op 15 oktober zal in New York het Made by Google 2019 event plaatsvinden. Google heeft dit officieel bevestigd. Tijdens het event zal Google, zoals de naam het al zegt, producten introduceren gemaakt door Google. Welke producten er precies gepresenteerd zullen worden is niet bekend, Google laat wel weten dat er meerdere producten geïntroduceerd zullen worden. Één van de producten zal hoogstwaarschijnlijk de langverwachte Google Pixel 4 (en Google Pixel 4 XL) zijn. Wanneer de toestellen in Nederland verkrijgbaar zijn is nog onbekend. Je kunt het event volgen via een livestream op Youtube.

Design Google Pixel 4

Er werd al veel gespeculeerd over de nieuwe Google Pixel. Het was daarom ook voor iedereen een verrassing toen Google in juni via twitter een foto deelde van het design (zie foto hierboven). Normaal gesproken deelt Google niks over de nieuwe producten tot de officiële release dag. De Google Pixel 4 heeft een nieuw design gekregen en ziet er niet meer uit zoals de voorgaande modellen. De smartphone heeft een strak en compact design en heeft niet meer twee tinten aan de achterkant. Opvallend is dat de camera een vierkant design heeft. Het lijkt erop dat de smartphone twee camera's heeft, een flitser en een sensor. Hoe de voorkant eruit zal zien is voor iedereen nog een verrassing

Google Pixel 4 verwachtingen

Over de specificaties van de nieuwe smartphone is nog niet veel bekend, wel gaan er een aantal geruchten rond op verschillende websites. Zo staan er ook video's online waarin mensen de smartphone of een dummy-versie in handen hebben gekregen en deze online lekken. Wij hebben een aantal geruchten over de nieuwe Google Pixel smartphone op een rijtje gezet:

  • Vingerafdrukscanner op het scherm en/of gezichts- en stemherkenning
  • Diverse kleuren zoals oranje, zwart, wit en meer
  • Motion Sense, dit maakt het mogelijk om alles handsfree te doen
  • Twee voorcamera's
  • Android 10
  • Geen koptelefoon-aansluiting
  • Verbeterde batterij

Prijs Google Pixel 4

De verwachte prijs van de Google Pixel 4 ligt rond de  €800 - €900. Al eerder werd bekend dat een Ierse retailer de prijzen van de nieuwe smartphone bekend had gemaakt. Volgens hen zou de verkoopprijs tussen de £739 en £869 liggen voor de Pixel 4 en 4 XL.

Een smartphone kopen blijft een dure uitgave ongeacht welk merk of toestel je kiest. Daarom is het belangrijk om je smartphone goed te beschermen tegen schade. Bij ons vind je alvast Google Pixel 4 hoesjes en Google Pixel 4 XL hoesjes om je smartphone direct bij aankoop te beschermen.