Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9 - 3227 klantenreviews

Foto's van de iPhone 6 opgedoken in China

Er zijn vandaag foto's van de iPhone 6 opgedoken op de Chinese website Weibo. Hierop is het scherm van de vermeende iPhone 6 te zien. Wat direct opvalt is de grootte van het onderdeel wat dus zal betekenen dat de iPhone 6 een maatje groter gaat worden dan zijn voorganger!

Er zijn al langer geruchten over een grotere iPhone. Veel iPhone gebruikers overwegen over te stappen naar Android waar de toestellen al langer worden voorzien van een aanzienlijk groter scherm. Apple is daarom met haar iPhone wat dat betreft op een achterstand gekomen, en daar moet nu verandering in komen is de verwachting.

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 6?

Nu we toch berichten over geruchten kunnen we het net zo goed gelijk afmaken. Er zijn de laatste tijd traditiegetrouw veel geruchten en ook al diverse andere foto's van de iPhone 6 verschenen. Zo verwacht men dat de iPhone 6 groter zal worden, een ontwerp krijgt als dat van de iPad Air / iPad Mini, en een saffieren ultra krasbestendig scherm wat een iPhone screenprotector wel eens overbodig kan maken.

Wat er waar is weet niemand, maar dat de iPhone 6 binnen afzienbare tijd zal verschijnen lijkt onwaarschijnlijk. De verwachting was dat de iPhone 6 in juni tijdens de conferentie WWDC onhult zal worden. Daarna duurt het doorgaans erg kort alvorens het toestel verkrijgbaar zal zijn.

Aan de andere kant noemt de Japanse krant Nikkei, die vorig jaar de releasedatum van de iPhone 5C en iPhone 5S correct wist te voorspellen, pas een datum in september of oktober 2014. Een paar maanden later dus. Dit lijkt voor de hand liggend aangezien de vorige iPhone modellen, de iPhone 5S en 5C rond dezelfde tijd zijn gelanceerd.

Naar verwachting komen er twee versies van de iPhone 6 uit. Een versie met een scherm van 4,7 inch, en een mega grote versie met een scherm van maar liefst 5,5 inch. De laatste zal door vertragingen mogelijk pas in 2015 verschijnen. Foto's van de iPhone 6 met een 5,5 inch scherm zijn nog niet bekend bij ons.

Kortom: er is nog veel onduidelijkheid, en het is niet handig om te wachten op de iPhone met 5,5 inch scherm. Dit kan wellicht nog een jaar duren, en daarom kan je beter besluiten te gaan voor een iPhone 5S of iPhone 5C als je op dit moment in de markt bent voor een nieuwe iPhone. Kijk dan ook gelijk even naar de iPhone 5S hoesjes en iPhone 5C hoesjes op iAccessoires.nl zodat je jouw iPhone optimaal kunt beschermen.

Heb jij andere foto's van de iPhone 6 gezien?

Heb jij nog ergens foto's van de iPhone 6 gezien? Tip ons dan door hieronder een reactie te plaatsen met jouw link met meer foto's van de iPhone 6!