Samsung introduceert Galaxy A50s en A30s

Galaxy A50s en A30s

Samsung heeft op 22 augustus twee nieuwe smartphones voor de Galaxy A-serie aangekondigd. De Galaxy A50 en A30 krijgen een verbeterde versie, namelijk de Galaxy A50s en A30s. De A-serie collectie van Samsung is erg populair en zal nu nog uitgebreider zijn door de introductie van twee extra toestellen.

Een smartphone is een belangrijk onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Samsung wilt daarom continue nieuwe innovatieve toestellen introduceren die uitstekend presteren op elk moment. De Samsung Galaxy A50s en A30s zijn daarvoor gemaakt, de hele dag door een uitstekende prestatie en een hoogwaardige camera om alles vast te leggen.

Verbeterde camera Galaxy A50s en A30s

Beide toestellen hebben een verbeterde camera gekregen. De smartphones hebben drie achter camera's en een selfie camera.

De A50s heeft een 48 megapixel achter camera en een 32 megapixel voor camera. Daarnaast heeft de smartphone aan de achterkant ook een Depth camera van 5MP en een Ultra Wide lens van 8MP. Hiermee kun je alles exact vast leggen zoals je het met de blote oog ziet. Alles wordt nog mooier omdat je de foto's en video's kunt bekijken op een Full HD+ Super AMOLED Infinity-U display. De haarscherpe foto's en video's worden weergeven in prachtige kleuren die je eindeloos terug kunt kijken.

De A30s komt ook met drie achter camera's, een 25 megapixel camera, 8MP Ultra Wide lens en een nieuwe 5MP Dept camera. Met de introductie van de 5MP Dept camera voor de A30s is het nu mogelijk om nog mooiere en professionele foto's te maken, zoals portret foto's. Met de handige Smart Tools zoals flaw detection en scene optimizer maak je vlekkeloos de beste foto's.

Holographic design A50s en A30s

De nieuwe smartphones van Samsung zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Prism Crush Black, Crush White, Cursh Violet en Crush Green. Beide toestellen hebben een nieuw design met een uniek geometrisch patroon en een holographisch effect op de achterkant.

Kies jij voor een Galaxy A50s? Dan heb je een prachtig 6.4-inch Full HD+ Super AMOLED Infinity-U display. Een groot scherm is ideaal om films en series op te kijken, je zult ongetwijfeld de beste ervaring hebben. Je smartphone ontgrendelen is nog nooit zo makkelijk geweest met een vingerafdrukscanner van Samsung.

Wil je toch een Galaxy A30s? Dan heb je ook een 6.4-inch scherm, maar met een HD Super AMOLED Infinity-V display. Nog steeds een prima keuze! Je kunt ervoor kiezen om de geheugen uit te breiden met een Micro SD kaart tot 512GB. Ideaal zodat je al jouw foto's en video's kunt opslaan en terug kijken.

Galaxy A50s en A30s kopen

Het is nog onbekend wanneer de toestellen te koop zijn en wat de prijzen zullen zijn. De Galaxy A-serie is een mid-range serie waardoor de toestellen goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de S-serie. Het is nog steeds belangrijk om jouw smartphone te beschermen met een Galaxy A50s of A30s hoesje. Binnenkort vind je in onze webshop een uitgebreide collectie A50s en A30s hoesjes.

Shop Samsung Galaxy A hoesjes.