Nieuw geïntroduceerd: Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus

galaxynote10

Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 10 Plus

Op 7 augustus werd in New York tijdens een Unpacked-event de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 10 Plus gepresenteerd. Deze prachtige toestellen hebben een futuristische uitstraling met een groot scherm. Ook heeft het bekende merk Samsung voor het eerst een Plus versie in de Galaxy Note Series uitgebracht. Deze Plus versie is een groter en verbeterde versie van de gewone Note 10. Je kunt de smartphone nu alvast bestellen zodat je zeker weet dat je één van de eerste bent die de Samsung Galaxy Note 10 of 10 Plus thuis ontvangt.  Vanaf 23 augustus zijn de toestellen in de winkels te verkrijgen. In deze blog lees je meer over de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus toestellen.

Prachtig uniek design

De Galaxy Note 10 en Note 10+ hebben allebei een prachtig groot scherm. De smartphones zijn ultra dun en zijn gemaakt van hoogglans metaal en glas waardoor het een premium uitstraling heeft. Het grote verschil tussen de twee is de grootte van het scherm. De Galaxy Note 10 heeft een 6,3-inch scherm en weegt slechts 168g en de Galaxy Note 10+ heeft een 6,8-inch scherm en weegt 196g. Beide toestellen zijn te verkrijgen in twee kleuren: Aura Glow en Aura Black. De Aura Glow kleur heeft een unieke Galaxy Glow met een prachtige overloop van de kleuren. Het design is uniek en de smartphone is nu nog krachtiger.

Specificaties Galaxy Note 10 en Note 10+

De Galaxy Note 10 en 10+ hebben allebei een AMOLED-scherm waardoor je haarscherp je favoriete films, series en foto's kun bekijken. Daarnaast worden alle toestellen geleverd met de bekende S-Pen. De S-Pen is een handige accessoire van Samsung om mee te navigeren op je scherm of om aantekeningen te maken zodat je nauwkeuriger kunt werken.

Je kunt nu mooiere foto's en video's maken met de Galaxy Note 10 of 10+. De nieuwe toestellen hebben drie camera's op de achterkant en een 10 megapixel selfie-camera aan de voorkant. Zo kun je elk speciaal moment voor eeuwig vastleggen. De Galaxy Note 10+ heeft daarnaast ook DepthVision Camera waardoor je mooie portret foto's kunt maken. Met de handige S-Pen kun je nu ook sneller en preciezer foto's en video's editen.

De Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn nu nog sneller en krachtiger. De smartphones hebben een batterijcapaciteit van 3500 mAh (Note 10) en 4300 mAh (Note 10+). Zo kun je de hele dag door je Galaxy Note gebruiken zonder te laden. Heb jij veel geheugen nodig? Dan kun je kiezen uit 256GB of 512GB en aanvullen tot 1TB met een Micro SD zodat je altijd zeker genoeg opslagruimte hebt.

Prijs Samsung Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus

Vanaf 23 augustus liggen de smartphones in de winkel, daarvoor kun je wel alvast een pre-order doen. De Galaxy Note 10 is verkrijgbaar vanaf €949 en de Galaxy Note 10 Plus kun je kopen vanaf €1099.

Bestel bij ons alvast een Samsung Galaxy Note 10 hoesje of Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje.