Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9 - 3227 klantenreviews

Hoesjes voor de iPad Air

Bij elke nieuwe release verrast Apple ons weer met stijlvol ontwerp, maar de iPad was lange tijd vrijwel hetzelfde vormgegeven. Sinds de lancering van de iPad 2 is het ontwerp tot en met de 4e generatie iPad 4e niet meer aangepast. Met de nieuwe iPad Air die Apple eind 2013 heeft gelanceerd is een interessant nieuw ontwerp toegepast die we ook al hebben kunnen proeven bij de iPad Mini. Nadeel van de nieuwe vormgeving is dat alle hoesjes voor de iPad Air nieuw aangeschaft moeten worden.

Ronde vormen en een slank formaat

Groot voordeel bij het nieuwe ontwerp van de iPad Air is het slanke ontwerp met kleinere randen om het scherm. Door deze aanpassing lijkt de iPad Air een stuk slanker dan zijn voorganger terwijl het scherm dezelfde maat is gebleven. De hoesjes voor iPad Air zijn hierdoor ook een stuk compacter geworden.

Nieuwe hoesjes voor de iPad Air

Door de wijziging in het ontwerp van de nieuwe iPad, is er een volledig nieuwe lijn beschermhoezen uitgebracht. Bij HoesjesDirect.nl hebben we een groot assortiment iPad Air hoesjes van verschillende nationale en internationale topmerken. De meeste producten leveren we direct uit eigen voorraad zodat je bestelling altijd supersnel in huis is.