Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4374 klantenreviews

De iPad zakelijk gebruiken op beurzen en zakelijke omgeving

De iPad is al jaren een enorm populaire tablet. Ook veel bedrijven gebruiken de iPad inmiddels ter ondersteuning in het werk, of om klanten te informeren door middel van informatie zuilen en video’s met product demonstraties of achtergrondinformatie. Wat er nu precies mogelijk met de iPad bespreken binnen een zakelijke omgeving bespreken we in dit artikel.

Apple iPad als informatie zuil in winkels

Wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt is dat de iPad in winkels wordt geplaatst in een iPad zuil waarop klanten zelf kunnen navigeren door de collectie. Vaak staan op de tablet producten die niet in de winkel liggen, en is dit voor de ondernemer een mooie kans zijn klanten een ruimer aanbod te presenteren.

Denk bijvoorbeeld aan kledingzaken waar een beperkt aanbod mogelijk is. Het komt wel eens voor dat een bepaalde maat of kleur is uitverkocht, maar nog wel voorradig in het centrale magazijn. Dan is een iPad bestel zuil in de winkel, waar de klant ook deze producten direct kan reserveren of zelfs al direct afrekenen, natuurlijk ideaal. Nee verkopen wordt op deze manier tot een minimum beperkt.

Apple iPad als presentatie middel op beurzen

Op beurzen zien we vaak nog de ouderwetse folders en brochures. Soms zal iemand daar natuurlijk wel een blik in werpen, maar vaker zal er onvoldoende aandacht aan besteed worden. Daarbij is het vaak ook lastig om voldoende personeel te hebben om alle bezoekers direct te helpen en informeren.

Een mogelijkheid om de iPad in te zetten is om brochures om te zetten in een interactieve digitale variant, liefst ook nog ondersteund door een video. Door deze vervolgens op verschillende iPad’s te presenteren zullen klanten met meer aandacht naar uw boodschap kijken, en worden de medewerkers op drukke momenten minder belast.

Apple iPad in lobby van hotel of restaurant

Wat we ook steeds vaker zien is een iPad in publieke ruimtes of wachtruimtes in bijvoorbeeld hotels of restaurants. Hier kan een vrije internetbrowser op beschikbaar zijn, maar natuurlijk ook een App van bijvoorbeeld de menu kaart of een foto / video presentatie. Door op slimme wijze reclame boodschappen op een tablet te vertonen kan de gebruiker verleid worden voor producten, diensten of services die uw bedrijf bied.

Hoe kunt u de iPad stijlvol presenteren in een zakelijke omgeving?

Om de iPad veilig maar ook stijlvol te presenteren zijn er bij iAccessoires diverse iPad standaards beschikbaar. Kies voor een model op stahoogte voor presentatie op beurzen of in een lobby / wachtruimte, of kies voor een tafel model voor montage op een bar of balie.

Als diefstal preventie belangrijk is zijn er ook iPad standaards met slot verkrijgbaar of zelfs modellen die aan de vloer vast geschroefd kunnen worden. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de iPad op onbeheerde plaatsen gestolen zal worden.

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we een lijn professionele iPad standaards vervaardigd uit staal, RVS of aluminium en met de mogelijkheid deze volledig aan te passen aan de huisstijl van het bedrijf. Zo kunnen we standaards in de kleur van uw huisstijl en voorzien van uw logo leveren. Neem voor meer informatie over onze professionele iPad standaards contact op met onze klantenservice via klantenservice@rrcommerce.com of 023-8200483.