Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4374 klantenreviews

iPhone 6 Plus met een hand bedienen, hoe moet dat?

De Apple iPhone 6 Plus is ten opzichte van de eerdere Apple iPhone modellen zoals de 4 en 5 aanzienlijk in formaat toegenomen. Daardoor lijkt de iPhone 6 Plus met een hand bedienen vrijwel onmogelijk. Toch is dit goed mogelijk door een slimme software optie die Apple speciaal voor deze grote versie van de iPhone heeft ontwikkeld.

Het scherm de helft naar onderen schuiven

Doordat het scherm van de iPhone 6 Plus met zijn 5,5 inch niet volledig binnen het bereik van je duim ligt, lijkt de iPhone 6 Plus met een hand bedienen niet mogelijk. Daarom is er door Apple een enorm handige functie toegevoegd. Door tweemaal op de home button te tappen (dus niet helemaal indrukken!) schuift het bovenste deel van het scherm naar beneden. Op dat moment komt het bovenste deel van het scherm van je iPhone binnen bereik van je duim, en kan je de gewenste opdracht invoeren.

Dit werkt zowel met alle apps die standaard op je iPhone staan zoals Agenda, Mail en Contacten, als met apps die je zelf kan downloaden. Je kan dus op elk moment deze tip gebruiken om bepaalde opties binnen het bereik van je duim te brengen. Handig toch?

 

Tip: Extra grip is geen overbodige luxe

Doordat de iPhone 6 Plus vrij fors van formaat is, en je op het moment dat je de iPhone 6 Plus met een hand bedienen moet, niet altijd een ideale grip hebt, is het erg aan te raden om een stroef iPhone 6 Plus hoesje om het toestel te doen. Door een hoesje met extra grip om de iPhone te doen ligt het toestel beter in de hand, en hoef je niet bang te zijn dat je telefoon uit je handen valt. Bij iAccessoires hebben we een ruime collectie iPhone accessoires waaronder een grote selectie beschermhoesjes voor iPhone 6 Plus