Leuke smartphonehoesjes voor vaderdag

smartphonehoesje-voor-vaderdag

Weet je nog niet wat je voor vaderdag wilt geven? Wij helpen je uit de problemen. Misschien is het hoesje van jouw smartphone een keer aan vervanging toe? Of hoor jij je vader al maandenlang zeggen dat hij eigenlijk een ander telefoonhoesje wilt? Dan is dit je kans om met vaderdag eens goed uit te pakken! We helpen je een beetje opweg door een aantal leuke smartphonehoesjes te noemen.

Ultieme bescherming met een bumper hoesje

Vaders houden van autorijden, dus hebben ervaring met bumpers. Een telefoonhoesje kan ook een bumper hebben. Dit type hoesje zorgt voor de ultieme bescherming. Door de dikte van het smartphonehoesje worden vooral de zijkanten goed beschermd. Met dit hoesje kun je gewoon nog altijd goed je display zien. Door de dikte worden voor- en achterkant van de smartphone tevens beschermd wanneer deze op een plat oppervlak valt. Omdat het bumper smartphonehoesje een relatief dunne maar juist krachtige bescherming biedt, heeft het hoesje een vrij fijne handligging. De rubberen omstijging aan de buitenzijde zorgt voor extra grip. Zo glipt het minder snel uit je handen van je vader!

Meer info over bumper smartphonehoesjes

Een handige bookcase

Een bookcase is een erg handig hoesje. Het woord verraadt al hoe het hoesje eruitziet: je kunt het hoesje als een boek openvouwen en dichtslaan. Het voordeel is dat daardoor de voor- en achterkant van jouw smartphone volledig is beschermd. Je kunt in een bookcase tegelijkertijd pasjes en foto’s bewaren. Misschien is dit iets wat je vader altijd al wilde? Wie weet, bewaart hij straks jouw foto in zijn nieuwe smartphonehoesje! Kijk hier voor alle iPhone bookcases

Een sportief smartphonehoesje voor jouw vader

Is jouw vader dol op sport, dan kun je hem natuurlijk uitstekend verrassen met een sportief hoesje zoals die Adidas-hoesje. In ons assortiment vind je diverse uitvoeringen waarop het logo en de 3 strepen van Adidas te zien zijn. De Adidas-telefoonhoesjes zijn voor veel merken en type smartphones te verkrijgen, dus kijk goed welke telefoon jouw vader heeft.

Kijk hier voor talloze leuke smartphonehoesjes van Adidas