Moederdag: 3 tips voor het verrassen met een telefoonhoesje

Vind jij ook dat jouw moeder af en toe eens flink in het zonnetje gezet moet worden? Dat komt dan goed uit, want het is weer bijna moederdag. De leukste en meest originele cadeaus voor jouw moeder verzin je niet zomaar. Daarom helpen we jou een beetje en geven we 3 tips om jouw moeder te verrassen met een smartphonehoesje.

1. Een eigen ‘moeder-kind hoesje’ ontwerpen

Het is mogelijk om bestaande hoesjes met allerlei opdrukken en prints te kopen, maar je kunt ook jouw eigen hoesje ontwerpen en laten bedrukken met iets waarmee je jouw moeder flink kunt verrassen. Zo kun je ervoor kiezen om een foto van jezelf op het hoesje te laten zetten. Of misschien is het juist leuk om die ene mooie foto van jullie samen op een hoesje te zien. Extra handig in deze coronatijd als jij en jouw moeder elkaar misschien wat minder kunnen zien.

2. Een telefoonhoesje met de leukste prints en kleuren

Er zijn heel veel verschillende soorten hoesjes. Je hebt keuze voor verschillende modellen, met allerlei soorten prints en in diverse mooie kleuren. Dan zit er ook vast en zeker een hoesje tussen dat goed bij jouw moeder past! Misschien maak je jouw moeder wel heel erg blij met een smartphonehoesje met dierenprint. Of met bloemetjes erop? Is jouw moeder meer dol op glitters? Geen probleem: met het grote aanbod telefoonhoesjes wordt de keuze voor jou gelukkig erg makkelijk gemaakt.
 

3. Geef je moeder een handig hoesje!

Zie je jouw moeder al een tijdje stuntelen met haar telefoon omdat ze niet het juiste hoesje heeft? Kan ze haar pasje niet opbergen of heeft ze toch liever een insteekhoesje in plaats van een bookcase die je kunt open klappen? Dan is moederdag voor jou de kans om eindelijk dat hoesje te geven dat je moeder altijd al graag wilde hebben. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten hoesjes waaronder bookcases, hardcase hoesjes, softcase hoesjes en insteekhoesjes.
We hopen dat jij en jouw moeder een fijne moederdag hebben!
 

15% KORTING

Wie voor moederdag bij Hoesjesdirect bestelt, die krijgt 15% korting op alle hoesjes en screenprotectors met de CODE: MOEDER15