Nieuw: PanzerGlass Screenprotectors

Assortiment PanzerGlass screenprotectors

Wij hebben een nieuw merk screenprotectors in ons assortiment! Vanaf nu kun je bij hoesjesdirect.nl terecht voor nog meer hoogwaardige screenprotectors van het merk PanzerGlass. PanzerGlass levert screenprotectors van hoge kwaliteit voor smartphones, tablets en laptops. Het bedrijf is wereldwijd in meer dan 63 landen te vinden en staat bekend om de stevigheid en levensduur van de screenprotectors. Een screenprotector van PanzerGlass is gemaakt van echt gehard glas, is ultra dun en eenvoudig aan te brengen op je toestel. Wij hebben een ruim assortiment beschikbaar voor verschillende merken smartphones, daarnaast hebben wij ook screenprotectors met extra functionaliteiten zoals een Privacy Screen en met een CamSlider.

PanzerGlass screenprotectors voor smartphones

Een screenprotector is een goede oplossing om schade aan je smartphone te voorkomen. Je hebt minder kans op stoten of krassen waardoor je dure reparatie kosten kunt voorkomen en langer gebruik kunt maken van je smartphone! Bij ons heb je veel keuze als het gaat om screenprotectors voor smartphones. Wij hebben PanzerGlass screenprotectors voor meer dan 15 smartphone merken. Of je nu een Apple iPhone, Blackberry, Samsung, OnePlus of Huawei hebt, wij hebben voor vele merken een PanzerGlass screenprotector op voorraad.

Tablet en laptop screenprotectors van PanzerGlass

Naast ons assortiment screenprotectors voor smartphones heb je ook keuze uit screenprotectors voor tablets en laptops. Gebruik je je tablet of laptop veel onderweg en wil je niet dat iemand naast je meekijkt op je scherm? Dan hebben wij bijvoorbeeld een Microsoft Surface Go Privacy Tempered Glass Screenprotector. De screenprotectors zijn ook verkrijgbaar voor de Micorsoft Surface book, Microsoft Surface Pro 4 /Pro 5/Pro 6,  Apple iPad's en meer.

Varianten screenprotectors

Bij ons vind je verschillende varianten screenprotectors. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een screenprotectors van Tempered Glass, Privacy Protection of met een CamSlider. Een screenprotector met CamSlider is ideaal om de camera van je smartphone te bedekken wanneer je die niet wilt gebruiken. In de screenprotector is een kleine CamSlider geïnstalleerd die je van links naar rechts kunt schuiven. Zo is je smartphone scherm én camera altijd goed beschermd.

Bekijk alle PanzerGlass screenprotectors.

Voor extra bescherming kun je een telefoonhoesje gebruiken.