Nieuw: Rhinoshield Bumper Samsung Galaxy S9

Rhinoshield Bumper Samsung Galaxy S9De Rhinoshield bumper is al lange tijd een populair hoesje. Ondanks de minimalistische ontwerp zorgt de bumper toch voor uitstekende bescherming van de smartphone. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor diverse merken en modellen smartphones. Vandaag is ook de Rhinoshield Bumper Samsung Galaxy S9 en S9 Plus toegevoegd aan de collectie.

Minimalistisch design, uitstekende bescherming

Een bumper is een hoesje wat bij een smartphone klemt om de randen. De voor- en achterzijde is nog volledig open, en daardoor nog helemaal zichtbaar. Toch zorgt een bumper van Rhinoshield wel voor de nodige beschermiong. De randen zijn iets dikker, en steken iets uit. Hierdoor zal de eerste impact van een val of stoot altijd op de bumper komen.

Rhinoshield Bumper Samsung Galaxy S9

De Rhinoshield Bumper Samsung Galaxy S9 is nu excusief te bestellen via hoesjesdirect.nl. Wij zijn officieel reseller van Rhinoshield in Nederland en België. Er is een Rhinoshield CrashGuard Bumper voor Samsung Galaxy S9 en een Rhinoshield CrashGuard Bumper voor Samsung Galaxy S9 Plus.