Nieuwe lederen hoesjes van Mobigear voor iPhone 7 en 7 Plus

Het assortiment hoesjes voor iPhone 7 en 7 Plus is uitgebreid met twee prachtige echt lederen hoesjes van het merk MobiGear. De hoesjes zijn de eerste in een serie van hoogwaardige hoesjes van Mobigear, en behoren tot het hogere segment beschermhoesjes voor iPhone.

Het assortiment iPhone 7 hoesjes en iPhone 7 Plus hoesjes is al zeer compleet, maar onlangs nog net een stuk completer geworden. Veel iPhone 7 (plus) gebruikers willen hun toestel hoogwaardige bescherming geven. Een kunstlederen hoesje voldoet dan niet altijd. Daarom zijn er nu vier nieuwe iPhone hoesjes van Mobigear uitgebracht van echt leder en hoogwaardige afwerking.

De Premium Leather Wallet van Mobigear is gemaakt van hoogwaardig echt leder. Het hoesje is handgemaakt en straalt vakmanschap en kwaliteit uit. Een perfecte match met de Apple iPhone 7 Plus.

Met de Premium Leather Wallet zorg je voor optimale bescherming tegen beschadigingen en vuil. Met de geïntegreerde magneetsluiting blijft de bookcase netjes dicht en toch zeer compact. Alle knoppen en aansluitingen van de iPhone 7 Plus blijven volledig toegankelijk en functioneel waardoor het hoesje bij dagelijks gebruik nooit verwijderd hoeft te worden.

Geïnteresseerd? Klik hier om de hoesjes te bekijken en bestellen. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar!