Nu verkrijgbaar: hoesjes voor de nieuwe Apple iPad

Over de nieuwe Apple iPad 10.2 (2019)

Op 10 september 2019 introduceerde Apple de nieuwe iPad 10.2 (2019) samen met verschillende andere Apple producten. De nieuwe Apple iPad 10.2 heeft een grotere Retina scherm gekregen van 10.2 inch. Je kunt een Smart Keyboard aan de tablet bevestigen zodat het nog makkelijker wordt om te werken of studeren. De iPad 10.2 wordt ook wel omschreven als een krachtige computer met de compactheid van een tablet.

De iPad 10.2 (2019) heeft een voor- en achtercamera zodat je prachtige foto's en video's kunt maken en bekijken. Het is ook mogelijk om meerdere apps tegelijk te openen, handig als je bijvoorbeeld notities wilt maken. Met de Apple Pencil kun je ook eenvoudiger notities maken, foto's of video's bewerken, spelletjes spelen en meer. Kortom, de nieuwe Apple iPad is een uitstekende iPad voor iedereen.

iPad 10.2 beschermen tegen schade

Ben jij al eigenaar van de nieuwe iPad 10.2 (2019) of ben je van plan om er één te kopen? Zorg er dan voor dat jouw nieuwe Apple iPad ook goed beschermd is tegen schade. Een iPad is een prachtige tablet en daar moet zuinig mee worden omgegaan zodat je er langer gebruik van kunt maken. De beste bescherming heb je met onze Apple iPad 10.2 hoesjes. iPad hoesjes zijn ideaal om schade te voorkomen, je voorkomt dat bij een ongelukje jouw iPad scherm barst of krassen oploopt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een iPad screenprotector voor extra bescherming.

Diverse modellen hoesjes

Bij ons vind je nu een uitgebreid assortiment Apple iPad 10.2 hoesjes. Wij hebben diverse modellen, kleuren en designs beschikbaar in onze webshop. Ben je opzoek naar een eenvoudig hoesje dat uitstekende bescherming biedt maar ook het design van de iPad behoudt? Kies dan voor een transparant hoesje. Kijk jij vaak films en series op een iPad? Dan is een roterende iPad hoesje ideaal. Een roterende iPad 10.2 hoesje kun je in verschillende standen draaien, horizontaal of verticaal. Daarnaast opent het hoesje als een boek waardoor de voor- en achterkant goed beschermd is. Voor de zakelijke gebruiker hebben wij ook business hoesjes van leer. De zakelijke iPad 10.2 hoesjes dienen ook als standaard zodat jouw iPad ook rechtop kan staan. Verder hebben de zakelijke hoesjes ook extra ruimte voor pasjes en belangrijke documenten.

Shop nu onze volledige collectie: