OnePlus kondigt 7T-Series aan

OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro

Ontwerp OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro

OnePlus heeft officieel de nieuwe OnePlus 7T-Serie aangekondigd. De 7T-Serie bestaat uit twee toestellen, namelijk de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro. De twee smartphones zijn de opvolgers van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Op 26 september zullen de toestellen gepresenteerd worden in India en op 10 oktober in Europa. Ondanks dat de toestellen 26 september pas gepresenteerd zullen worden is het ontwerp van de 7T-serie al bekend. Eerder werden er namelijk foto's gelekt van de nieuwe toestellen. Hierdoor besloot Pete Lau, de CEO van OnePlus, zelf met foto's van het ontwerp naar buiten te komen in een forum op hun website.

OnePlus 7T en 7T Pro Specificaties

Over de specificaties van de 7T toestellen is niet veel bekend. Wel geeft OnePlus op hun website aan dat de toestel een 90Hz scherm zal hebben. De OnePlus 7T-serie heeft een prachtige blauwe kleur met een overloop van donker naar licht. De achterkant heeft een opvallende cirkel met drie cameralenzen en een flitser. De cirkel is een verandering in design ten opzichte van de oudere modellen, de meeste hebben namelijk een balk in het midden of bovenin. Een aantal geruchten over de specificaties zijn:

  • Qualcomm Snapdragon 855+ processor
  • 8GB RAM
  • 128GB of 256GB geheugen
  • 3,800 mAh batterij
  • 6.55 inch Super AMOLED scherm
  • Android 10

OnePlus 7T Prijzen

OnePlus staat bekend om de betaalbare prijzen voor een top smartphone waarbij alles tot in de details is doordacht. De OnePlus 7 is momenteel verkrijgbaar voor €559 en de 7 Pro voor €759. Naar verwachting zullen de prijzen van de OnePlus 7T-serie rond die prijs liggen maar ongeveer +/- €100 hoger. Nog steeds een mooie prijs voor een uitstekende smartphone.

Op 10 oktober wordt in London de 7T-serie gepresenteerd en op 15 oktober zullen (naar verwachting) de toestellen verkrijgbaar zijn online en in de winkels. Ben jij al van plan om de nieuwe smartphone te kopen of ben je nog tevreden met je huidige OnePlus smartphone? Voor beide gevallen is het belangrijk om je smartphone goed te beschermen met een OnePlus hoesje.