Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9 - 3244 klantenreviews

Nieuw: ROCKI Play WiFi Music Adapter

We hebben een interessant nieuw product opgenomen in ons assortiment, namelijk de ROCKI Play WiFi music adapter. Een klein apparaatje met grootste mogelijkheden. Speel draadloos muziek af via je smartphone, tablet of laptop!

Wat is de ROCKI Play precies?

Om het heel simpel te houden is de ROCKI Play een slim apparaatje om je smartphone, tablet of laptop draadloos te verbinden met je stereo, speaker, autoradio of eigenlijk alles waar een audio stekker op kan worden aangesloten. Draadloos, en dus ontzettend handig in gebruik!

De ROCKI kan worden aangesloten op elke speaker, of dit nu een 20 jaar oude set is, of de meest recente high-end stereo. Door de 3.5mm kabel aan te sluiten op de speakers en de ROCKI, en vervolgens verbinding te maken met WiFi, is het mogelijk om draadloos muziek af te spelen via elk willekeurig apparaat zoals je smartphone, tablet of laptop. De ROCKI Play kan gebruikt worden in huis, maar ook onderweg in de auto.

De ROCKI Play is een project wat je wellicht kent van het crowdfunding platform Kickstarter. Op dit platform worden innovatieve ideeën met behulp van tientallen, honderden of zelfs duizenden deelnemers een bijdrage doen om een project op te starten. Ook de ROCKI Play is op deze manier ontstaan, en was al snel een enorm succes.

Sinds kort is de ROCKI Play ook te koop bij iAccessoires.nl, en kan jij dus ook gebruik maken van dit fantastische product! Klik hier om alle modellen te bekijken en bestellen.

Informatie over de werking en mogelijkheden van de ROCKI Play

Om je een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden is het bekijken van onderstaande video's aan te raden. Hier wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn bij gebruik met een Android toestel, en een iOS toestel zoals de iPhone, iPod Touch en iPad.

Uitleg ROCKI Play op iOS (iPhone, iPod Touch en iPad)

Uitleg ROCKI Play op Android (smartphones & tablets)